Junior Elektriker

Junior Elektriker

Vem är du?

Vi tror att du är driven, strukturerad och gillar att arbeta i team. Vi tror du tycker om tekniska lösningar, system och programmering och har ett stort intresse för både dagens och morgondagens teknik. Du känner dig redo för spännande utmaningar samt vill jobba i ett bolag i tillväxt med många intressanta projekt runt hörnet.

Arbetsuppgifter;

Du kommer arbeta tätt tillsammans med Fredrik Johansson, som är elansvarig hos oss där ni två tillsammans kommer utföra olika typer av arbetsuppgifter som förekommer, dels i vår maskinproduktion men kan även innebära service på anläggning och fastigheter. Ett varierande jobb, där både dagar och veckor skiljer sig åt.

Tjänsten omfattar till exempel;
 • Skåpsbyggnation för nya verktygsmaskiner
 • Driftsättning av maskin hos kund
 • Utföra reparationer, felsökning och förebyggande underhåll på produktionsutrustning, fastighet och processystem.
 • Utföra installationer och ombyggnationer av verktygsmaskiner.
 • Programmering, felsökning i PLC- och NC-system.
 • Ritningsläsning (konstruktionsritningar, elscheman, pneumatik- och hydraulikscheman).
 • Sökning av information i teknisk dokumentation på svenska och engelska.
Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger stora möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom t ex friskvårdsbidrag.

Din profil passar rollen som elektriker hos oss;
 • Du har genomfört en elutbildning på gymnasienivå (Kan vara YH-utbildning eller annan elutbildning på samma nivå.) Inriktning på automation är ett plus.
 • Du har goda kunskaper i ritningsläsning.
 • Du har dator och systemvana.
 • Har du programmeringsvana eller är intresserad av detta är det meriterande.
 • Talar och skriver obehindrat svenska & engelska
 • B-Körkort
Omfattning; Heltid 100%
Placeringsort; Främmestad, Nossebro
Lön; Enligt överenskommelse

Har du frågor eller vill veta mer angående tjänsten? Din framtida chef svarar gärna på frågor, du når Victor Backman via mail victor@smtcompany.se

Ansökan
Skicka din ansökan idag tillsammans med personligt brev och ditt CV eller meritförteckning till vår VD Victor; victor@smtcompany.se
Mer info
Kontaktperson Victor Backman
Email Mejla Victor Backman
Område Essunga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://smtcompany.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Swedish Machine Tool Company AB har byggt maskiner i flera hundra år - SMT Company är en sammanslagning av de tre företagen SMT-Swedturn, Storebro Machine Tools och SMT-Fräsmaskiner som då 2020 istället blev varumärken under SMT Companys vingar. En strategisk sammanslagning som möjliggjort centraliseringen av resurser med målet att återigen bli en betydande verktygsmaskinstillverkare i Sverige och i världen. Vi tillverkar 30-40 verktygsmaskiner/år i vår nya anläggning i Främmestad, och söker nu dig som tillsammans med vårt maskinbyggarteam kommer utföra och färdigställa dessa maskinprojekt. I vår företagskultur värderas dina egna initiativ, idéer och dina mål högt.