Verksamhetschef hos privat vårdgivare!

Verksamhetschef hos privat vårdgivare!

Om jobbet
Vi söker nu en verksamhetschef/föreståndare till våra enheter enligt SoL Bostad med särskild service (BmSS) för vuxna med psykiska och/ eller fysiska funktionsnedsättningar inom Schedevi.
Vår verksamhetschef går nu vidare till annan tjänst inom företaget.

Schedevi Psykiatri har fem olika enheter i Essunga kommun, två boende enligt
LSS inne i Nossebro och tre boenden enligt SoL i Essunga kyrkby. Vi har plats för 34 boende personer och vi är ca. 75 medarbetare.

Du kommer ingå i en övergripande ledningsgrupp och arbeta i team med ytterligare en verksamhetschef, två sektionsledare och en regionchef. Du ingår även i en operativ ledningsgrupp där vår sjuksköterska och arbetsterapeut finns med och det viktigaste av allt, - till vår hjälp har vi bra medarbetare på enheterna, där många har lång erfarenhet och har arbetat inom Schedevi i många år.

Arbetsuppgifter
  • I rollen som verksamhetschef har du ansvar för verksamhet, budget, personal och arbetsmiljö. I ditt dagliga arbete leder du det övergripande arbetet för kvalitetssäkring, planering, uppföljning, dokumentation, samt arbetsledning.
  • Stor del av din tid går åt till att säkerställa nya placeringar och du ansvarar för kontakt med uppdragsgivare, godemän och övriga externa kontakter.
  • Du ska arbeta strategiskt med att leda enheterna framåt och utveckla dem till sin fulla potential för att möta de behov som boende personer har, och de krav som kommunen ställer utifrån de tjänster de köper.
  • Du kommer också att vara delaktig i ett proaktivt arbete med att informera om våra verksamheter till blivande uppdragsgivare på mässor och liknade.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, socionom eller socialpedagog, eller har en annan högskoleutbildning som vi bedömer lämplig för verksamheten.
Du behöver ha erfarenhet av arbetet som chef och ledare. Erfarenhet av omsorgsverksamhet och kunskaper inom psykiatri är meriterande. Du har goda kunskaper om nödvändig och relevant lagstiftning inom området, så som Socialtjänstlagen (SoL) och
Lagen om stöd och service åt vissa funktionshindrade (LSS).

Som person är du
  • Lyhörd, kreativ, kommunikativ och du klarar av att det ibland blir högre arbetstoppar.
  • Du har lätt för att skapa kontakter och har ett professionellt bemötande.
  • Du har en positiv grundsyn och har ett lösningsfokuserat och strukturerat arbetssätt.
  • Dina ledaregenskaper syns genom att du är trygg, stabil och skapar delaktighet genom ett coachande och engagerat ledarskap.
Övrigt
Schedevi arbetar aktivt med att ha en Hälsofrämjande arbetsplats där b.la kompetensutveckling och god arbetsmiljö står i fokus.

Vi är en privat vårdgivare och har korta beslutsvägar där delaktighet i beslut och utveckling underlättar så väl din egen, som verksamhetens utveckling. Vi erbjuder alla anställda ett friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år.

Provanställning tillämpas.

Lön
Fast månadslön

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Eva Jansson Wendefors
Telefon 010-7075052
Område Essunga
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.schedevi.se
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schedevi Psykiatri erbjuder stöd, heldygnsvård och boende för vuxna personer med psykiskt och /eller fysiska funktionshinder. Vi är särskilt inriktade mot personer med ett komplext psykiatriskt omvårdnadsbehov.

Vi tillhandahåller stor bredd i omvårdnaden med personlig omsorg, social träning och stöd i förmågan till individuell utveckling.

Vi har flera väl inarbetade verksamheter och finns idag både i Östergötland och Västergötland. Vi har många olika professioner anställda. Våra medarbetare är skötare, stödassistenter, stödpedagoger, sjuksköterskor, läkare, beteendevetare, socionomer, behandlingsassistenter och arbetsterapeuter.

I Schedevi Väst kan vi erbjuda våra uppdragsgivare 34 platser. Tillsammans är vi drygt 75 månadsavlönade som arbetar inom verksamheten. Utöver direktupphandlingsavtal upprättar vi också ramavtal med kommuner och landsting.