Produktionspersonal sökes.

Produktionspersonal sökes.

Tjänstebeskrivning

Vi söker efter formsnickare, gjutare, blandare samt underhållsmekaniker till att arbeta inom betongproduktion hos en av våra kunder i Essunga kommun.
Arbetet inom betongindustrin innebär att gjuta väggar, armera, formsnickra, putsa, blanda mm.
Travers och truckkörning är önskvärt att du kan hantera.
Arbetstiden är förlagd både på dagtid och skift.

Kvalifikationer

Du som vill arbeta inom betongproduktion skall trivas med ett fysiskt arbete och det är meriterande om du har utbildning inom snickeri och kan ritningsläsning.
Du är en person som är snabblärd, har en grundförståelse för att läsa ritningar och är flexibel på din arbetsplats.
Vi kommer att titta mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider, noggrann i ditt arbete och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsplatser sen tidigare.

Vi kommer att arbeta löpande med urvalet till denna tjänst så vänta inte med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se.

Krav

Körkort
Bil
Mer info
Kontaktperson Johan Hallberg
Telefon 070-7858404
Område Essunga
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.