Kantpressare till Landqvist Mekaniska

Kantpressare till Landqvist Mekaniska

Har du erfarenhet från att arbeta som kantpressare och trivs med ett sjävlständigt arbete? Vi söker en kantpressare till metallindustrin med erfarenhet av ritningsläsning och programmering till Landqvist Mekaniska i närheten av Nossebro!

Om Landqvist Mekaniska Verkstad AB

Landqvist Mekaniska grundades redan 1929 i form av en lokal smedja. Sedan slutet av femtiotalet har en stor del av verksamheten utgjorts av legotillverkning bl.a. inom varvs-, pappers- och fordonsindustrin. Idag arbetar vi åt cirka 200 kunder runt om i Sverige och dessutom även med viss export. Våra produkter återfinns inom vitt skilda verksamhetsområden som truckar och transporthantering, båtar, processindustrin m.fl.

Mer än femtio års verksamhet som underleverantör till svensk verkstadsindustri har samlat en bred erfarenhet inom företaget. Yrkeskunnig personal och modern teknik tillsammans ger en rationell produktion och hög leveranssäkerhet. På www.landqvistmekaniska.se kan du läsa mer om företaget.

Om tjänsten
Som kantpressare kommer du att arbeta med plåtbearbetning och i huvudsak med kantpressning, där du framförallt programmerar din egna maskin. Du kommer även arbeta med ritningsläsning vilket är en central del av tjänsten. Du kommer själv ansvara för dina egna arbetsuppgifter samtidigt som det finns kollegor på plats för stöttning och rådfrågning. Företaget har en stark företagskultur och ser att du kommer in snabbt i dina arbetsuppgifter.

I din roll som kantpressare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ritningsläsning
  • Programering
  • Plåtarbetning
Arbetsiderna är måndag till fredag 7-16.

Om dig
Vi söker dig som är en teknisk, kvalitetsmedveten och noggrann person. Har du även en god förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp, kommer detta uppdraget att passa dig perfekt! Har du jobbat några år med kantpressning kommer du snabbt in i din roll.

Viktigt för tjänsten är:
  • Indutriteknisk utbildning eller erfarenhet av kantpressning
  • Ritningsläsning
  • Körkort och bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Kantpressare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 7 månader och För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. För rätt kandidat finns det möjlighet för anställning hos företaget.

Om ansökan

Tjänsten har startomgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736847762

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.