Livsmedelsarbetare inom Kött och Chark

Livsmedelsarbetare inom Kött och Chark

NU SÖKER VI EN NY MEDARBETARE TILL VÅR VERKSAMHET!

Tjänsten innefattar förpackning av våra produkter och orderplock mot våra återförsäljare, skivning samt butiksarbete med kött & charkvaror i vår butik.

Vi tror att Du har erfarenhet inom livsmedelsbranschen och utbildning inom kött/chark, att du har styrka och god fysik då det förekommer tyngre moment. Vi tror också att Du har ett stort matintresse och är en noggrann och kvalitetsmedveten person med god kommunikationsförmåga och hög arbetsmoral.

När Du jobbar hos oss så kommer du att få arbeta i grupp såväl som självständigt och Du har inga problem med att det periodvis blir högt tempo och hög arbetsbelastning, vid våra högsäsonger. Du har goda kunskaper om hygien och förståelse för livsmedelsbranschens krav på renlighet.

Dina arbetstider kommer att variera enligt schema måndag-fredag.

Tillsvidareanställning.
Arbetstid: 100%

Månadslön enligt gällande kollektivavtal.
Tillträde 23 augusti 2021

Välkommen med din ansökan idag till info@eriksonschark.se alternativt via knappen "Ansök nu"!

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.

Kontaktperson Ann Erikson
Tel: 0512-50043
Adress: Storgatan 11, 465 30 Nossebro
Mer info
Kontaktperson Ann Erikson
Telefon 0512-50043
Område Essunga
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eriksonschark.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eriksons Chark AB är ett familjeföretag som i snart hundra år erbjudit kött- och charkuterivaror av högsta kvalitet åt sina kunder. Företaget har i fyra generationer skapat smakrika delikatesser till både konsument och delikatessdisken. Våra produkter innehåller endast Svenskt kött och tillverkas av kunniga charkuterister.
Tillsammans borgar det för "god mat gjord med ett gott hantverk – smak & kunskap". I anslutning till vår produktion finns vår lilla charmiga butik där vi säljer våra egenproducerade charkvaror.
I butiken saluför vi även köttdetaljer och ett litet sortiment av ost och andra delikatesser. Utöver butiken så levererar vi våra varor till ett 40-tal återförsäljare i vårt närområde.