Underhållschef

Underhållschef

Några minuter från E20, i Jonslund ligger Dahrén som idag är ledande i Europa på lindningstråd i koppar och aluminium för elmotorer, generatorer och transformatorer.  Huvudkontor och produktion finns i Jonslund, i Tyskland finns ett säljkontor och i Polen finns fabrik och säljkontor. Dahrén har 300 anställda varav 200 i Sverige. Mer information på hemsidan www.dahrengroup.com.

När vår nuvarande underhållschef tar klivet vidare i en ny spännande roll i verksamheten söker vi nu en ny underhållschef som brinner för underhåll, ledarskap och effektivisering. Här erbjuds du en bred tjänst i ett företag som ser stor nytta i att fortsatt utveckla sin teknikavdelning och som genom sina energieffektiserande produkter bidrar till högt miljötänk och hållbarhet. Dahrén välkomnar dig till en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och där du genom dina kunskaper och erfarenheter får vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling och tillväxt.


Arbetsuppgifter
I rollen som underhållschef har du övergripande ansvar för hela underhållsavdelningens verksamhet inkl. budget- och personalansvar.
Du kommer ha ett stort fokus på våra framtidsvisioner, ta fram relevanta nyckeltal och se till att vi arbetar effektivt, systematiskt och proaktivt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Leda, utveckla och strukturera avdelningens arbetsuppgifter mot gemensamt uppsatta mål.
Tillse att besiktningar genomförs och dokumenteras.
Fastighetsansvar 
Personalansvar för avdelningens medarbetare på ca 18 personer
Ekonomiskt ansvar i form av budgetering och uppföljning samt ständigt jobba för förbättringar och
effektiviseringar.

Förutom ovanstående arbetsuppgifter ingår även följande ansvarsområden;

Planering, optimering och dokumentering av förebyggande underhåll.
Prioritering, resurssäkring, fördelning och uppföljning av akut underhållsbehov.
Reservdelsförråd.
Säkerhetssystem såsom brand, passage och inbrott.
Underhåll och ansvar för företagets fordon.
Tillse att avdelningen arbetar tvärfunktionellt inom företaget


Profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap samt ett stort tekniskt intresse. Du har några års erfarenhet av underhållsarbete inom automatiserad process- eller tillverkningsindustri och har du också erfarenhet av problemlösning och LEAN ser vi det som meriterande.
Vi söker dig som är en tydlig ledare med tidigare erfarenhet av personalansvar. Du har en god förmåga att driva, entusiasmera och utveckla dina medarbetare där du genom din lyhördhet involverar och tar tillvara på
medarbetarnas kunskap och erfarenhet.
Du har bra systemförståelse och hög vana av att arbeta med underhållssystem och Office-paketet, framförallt Excel. Du har också goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du som söker är lösningsorienterad, driven och ambitiös.
Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur där du lägger stor vikt vid förbättringsarbete samt brinner för effektivisering. Du har en hög samarbetsförmåga och kan på ett pedagogiskt och
förtroendeingivande sätt förmedla dina kunskaper och idéer. Vidare ser vi gärna att du är en person som tar egna initiativ, får saker att hända och har lätt för att prioritera.
 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129, monika.p.m@onepartnergroup.se . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft –att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr,finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också. 
Mer info
Område Essunga
Yrkesroll Data & IT, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dahengroup.com
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se