Inköps- och logistikchef

Inköps- och logistikchef

Dahrén är idag ledande i Europa på lindningstråd i koppar och aluminium för elmotorer, generatorer och transformatorer. Fabrik och huvudkontor finns i Jonslund, Sverige. I Tyskland finns ett säljkontor och i Polen fabrik och säljkontor. Dahrén har 340 anställda varav 210 i Sverige. Mer information på hemsidan www.dahrengroup.com


Vill du arbeta i en framtidsbransch med stimulerande fokus på förbättring, utveckling och effektivisering inom inköp och logistik? Vi söker nu en innovativ och handlingskraftig inköps- och logistikchef till vår verksamhet i Jonslund. Hos oss arbetar du i en händelserik miljö med snabba beslutsvägar där du som chef är med och påverkar viktiga beslut i verksamheten. Vi söker dig som tänker övergripande och som vill och kan vara med och modernisera vårt arbetssätt inom inköp och logistik och därmed blir en viktig bidragande faktor till vår förändringsresa. 


Arbetsuppgifter
Som inköps- och logistikchef har du en viktig roll i organisationen med övergripande ansvar att driva och utveckla inköps- och logistikavdelningen bestående av emballageservice, färdigvarulager samt inköp. Du kommer arbeta strategiskt för att långsiktigt utveckla verksamheten samt ansvara för löpande effektiviserings- och förbättringsprojekt avseende inköp, emballagehantering, färdigvarulager och internlogistik. I rollen ingår budgetansvar samt personalansvar för en grupp på ca 28 personer. Du leder det operativa arbetet och tillsammans med teamledare ansvarar man för att avdelningen når sina uppsatta mål.   I rollen sitter du med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. 


Profil
Vi söker dig som har ett stort engagemang och som med energi, prestigelöshet och driv ser till att få saker att hända. För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant utbildning inom inköp och/eller logistik eller motsvarande erfarenhet.
Vi ser att du har några års erfarenhet av liknande arbete där också kunskaper och erfarenhet av problemlösning och Lean ses som meriterande. 
Du är en trygg person som besitter flerårig ledarskapserfarenhet och har en naturlig förmåga att coacha och motivera dina medarbetare mot gemensamma mål. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur där du lägger stor vikt vid förbättringsarbete samt brinner för effektivisering. Du har en hög samarbetsförmåga och kan på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt förmedla dina kunskaper och idéer. Du har bra systemförståelse och hög vana av att arbeta med system och Office-paketet, framförallt Excel. Du har också goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Monika Psag-Milicic på 072-003 01 29 eller monika.p.m@onepartnergroup.se och Julia Hillerström på 079-073 48 97 eller julia.hillerstrom@onepartnergroup.se.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    
 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se


 
Mer info
Område Essunga
Yrkesroll Data & IT, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dahrengroup.com
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se