Vi söker en Montör
Vi växer och behöver nu fler duktiga och engagerade medarbetare!

Huvudsaklig arbetsuppgift:
Din huvuduppgift är att montera kärror, vagnar och kranar med fokus på skogskärror.

Du ansvarar för att monteringen görs på ett kvalitetsmässigt bra sätt och att uppsatta produktionsmål följs tillsammans i teamet.

Personlighet:
För att passa för tjänsten är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Du har intresse av teknik, lätt att lära nya saker och du har lätt för att få saker gjorda till en hög kvalitet. Som person är du intresserad av att lära dig nya saker och tycker om att samarbeta med andra. Du är öppen och social. Du är också van att jobba i ett högt tempo, är inte rädd att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs och du gillar att jobba i grupp.

Bakgrund:
  • Du har relevant teknisk utbildning eller erfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet som mekanik- och eller hydraulikmontör
  • Du har erfarenheter av ritningsläsning samt sprängskisser
  • Meriterande är branscherfarenhet, dvs tillverkning av produkter för lantbruk, skogsbruk eller entreprenadmaskiner
  • Erfarenhet av arbete med lean och 5S är meriterande
Verkar detta intressant? Ytterligare upplysningar lämnas av Kristian Jonsson, VD, tel 0512-295 53. Din ansökan vill vi ha senast den 16 april. Ansökan mejlas till: kristian.jonsson@balaagri.se
Mer info
Område Essunga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.balaagri.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bala Agri AB är ett verkstadsföretag i kraftig expansion som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för kunder inom lantbruks- och entreprenadsektorn och vi omsätter cirka 60 Mkr. Våra huvudprodukter är traktorkärror/vagnar, vedmaskiner och produkter för djurhållning samt för entreprenadmarknaden. Produkterna säljs genom rikstäckande återförsäljarnät i Norden. Vi förfogar över moderna och ändamålsenliga produktionsresurser i Nossebro och vi har en mycket engagerad och kunnig personal. Vi investerar mycket i nyutveckling av våra produkter och vi tror starkt på att moderna produkter med mervärde för kunden ger oss konkurrensfördelar. 2018 förvärvar Bala Agri Vreten AB och därmed utökas sortimentet även med skogsvagnar, vägsladdar och utrustning för travsportsanläggningar.
För mer information: www.balaagri.se