Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Processoperatör till stort företag i Eslöv!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en processoperatör som söker ett heltidsjobb? Trivs du att arbeta i en lantbruksmiljö och söker efter nya utmaningar? Sök då tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Det här är vad du kommer göra:
Som processoperatör arbetar du varierat med mottagning av råvaror, rensning och packning av färdigprodukt samt truckkörning. Förutom att delta i daglig produktion kommer du att vara delaktig i processuppföljning, förbättringsarbete, delta i både interna och externa revisioner, riskbedömningar och hygienarbete. I Eslöv har vår kund en utsädes- & fröanläggning som årligen hanterar 33 000 ton spannmålsutsäde och 7000 ton frö. Vi söker dig som kan arbeta heltid under sommaren och även är intresserad av att fortsätta under hösten. Man arbetar dagtid 7-16, 2-skift: 6-14 samt 14-22, 3-skift: 6-14, 14-22 samt 22-6.

Arbetsuppgifter:
- Truckkörning
- Mottagning av råvaror
- Rensning och packning av färdigprodukt

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänsten krävs noggrannhet, ett eget driv, samt att du vågar ta eget ansvar men givetvis även att du är en lagspelare. Krav för tjänsten är truckkort A+B, B-körkort samt systemvana. Erfarenhet inom processarbete är meriterande.

Vi jobbar löpande med urval och vi kommer tillsätta tjänsten när vi har hittat rätt kandidat. Tjänsten kommer tillsättas omgående så sök redan idag! l. Tjänsten förväntas starta vecka 31 eller enligt överenskommelse.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vårt kundföretag.

Sökord: processoperatör, heltidsjobb, eslöv, lantbruk, produktionsarbetare

Sökord: processoperatör, heltidsjobb, eslöv, lantbruk, produktionsarbetare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com