Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Operatörer till Saint Gobain Sekurit i Eslöv

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Storesupport är en del av Jobandtalent. När du klickar på "Ansök här" kommer du att dirigeras vidare till Jobandtalent.

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om tjänsten

På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras glasrutor som sedan används inom fordonsindustrin. Företaget har nästan 100 års erfarenhet av bilglasproduktion. Med en högautomatiserad tillverkningsprocess kan de leverera färdiga produkter till stora fordonstillverkare så som Volvo, Volkswagen, Skoda och många fler.

Är du på jakt efter en långsiktig tjänst med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av en världsledande tillverkare inom bilglasindustrin? Då kan detta vara jobbet för dig?

Arbetsbeskrivning

För kunds räknings söker vi drivna och engagerade operatörer som vill jobba treskift med start omgående. Som operatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att se till att processen rullar på och fungerar effektivt. Tillverkningsprocessen är högautomatiserad, du kommer jobba mycket digitalt i i kombination med vissa mer manuella moment där du behöver kunna arbeta med händerna och kunna hantera olika verktyg.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Processövervakning
 • Styra och operera maskinerna
 • Utföra kvalitetskontroller
 • Dokumentering
  OMFATTNING AV TJÄNSTEN
  • Arbetstider: 3-skift eller helgskift. Skiften kan komma att ändras med tiden, du behöver därför vara flexibel kring arbetstiderna.
  • Anställningsform: Heltid och visstidsanställning på 6 månader (med chans till förlängning tillsvidare)
  • Uppstart: Omgående med reservation för uppsägningstid
   DINA KVALIFIKATIONER

   För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
   • Vill växa i din roll och besitter en vilja att utvecklas
   • Har förmågan att ta egna initiativ
   • Är flexibel när det behövs och kan växla mellan arbetsuppgifter
   • Besitter engagemang och är driven i ditt arbete
   • Är strukturerad och noggrann då arbetet kan innehålla komplicerade moment.
   Ansökan

   Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

   Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
   Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

   Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Varmt välkommen med din ansökan!

   OM JOB&TALENT

   Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
   Storesupport logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   06 dec. 2023 (1 dag kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

   Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

   Fler jobb från samma arbetsgivare