Hoppa till innehåll
Smurfit Kappa logotyp

Industrielektriker till Smurfit Kappa i Eslöv

Ansök nu
Industrielektriker till Smurfit Kappa Sverige AB´s anläggning i Eslöv  

Till vår fabrik i Eslöv söker vi industrielektriker. Som industrielektriker jobbar du över hela fabriksområdet. Vår el-avdelning ansvarar för att förbättra och underhålla vår processutrustning, vilken består bland annat av ställverk, PLC, styr- och drivsystem samt mätutrustning.


I det dagliga arbetet kommer du att jobba med felsökning på vår processutrustning och på våra elanläggningar. Du kommer att utföra lagstadgade kalibreringar och kontroller, nyinstallationer samt utbyte av befintliga installationer. I din roll som industrielektriker arbetar du även med förebyggande underhåll. Du planerar alla jobb tillsammans med våra arbetsledare.

Om tjänsten

Vi är inne i en expansiv och spännande fas i vår fabrik i Eslöv, och söker därmed en industrielektriker för arbete på tvåskift. Arbetet innebär reparations-, installations- och underhållsarbeten inom el. Verksamheten har hög automatiseringsgrad varvid erfarenhet av felsökning av PLC-utrustning är meriterande. Även kunskaper inom Siemens är meriterande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  •        Reparation och underhåll av elektriska utrustningar

  •        Felsökning av PLC-system

  •        Förbättringsarbete av industriutrustning

  •        Förebyggande underhåll

  •        Beställning av material och reservdelar kopplade till el-underhåll

Din Profil

För att trivas i rollen bör du vara van vid att ta egna initiativ, innehar en bred teknisk erfarenhet, och är en duktig problemlösare. Vi tror även att du är prestigelös och serviceinriktad. Jobbet är väldigt omväxlande och kräver mycket ansvar och flexibilitet samt en god förmåga att planera sitt arbete, men det innebär även en hel del arbete i grupp. Därför är det viktigt att du kan jobba både självständigt och tillsammans med andra. Vi tror även att du har en god social förmåga och trivs med daglig kundkontakt.

Du har teoretisk kompetens motsvarande minst gymnasieskolans elprogram samt körkort B. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande med erfarenhet från industri.

Ett krav för att få anställning på Smurfit Kappa är att man har ett godkänt alkohol- och drogtest, som genomförs i samband med anställning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en plats i en världsledande koncern med hög miljömedvetenhet och en stark drivkraft att ständigt utveckla vår verksamhet. Hos oss erbjuds du möjligheter och utmaningar för att utvecklas både professionellt och som person.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi tillämpar löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2023-10-29.

 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Engholm (General Manager Eslöv) på 0413-680 39.

Välkommen med din ansökan senast 29 oktober 2023!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Smurfit Kappa Sverige AB

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 350 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 9 miljarder €.

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpackningsdivisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med centrala enheter och säte i Eslöv.

För mer info se www.smurfitkappa.se

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare