Verkstadstekniker resemontör svetsare elektriker montör tekniker

Verkstadstekniker resemontör svetsare elektriker montör tekniker

Verkstadstekniker/resemontör/elektriker/svetsare eller person med annan lämplig bakgrund sökes för tillverkning och underhåll av kyrkklockor, klockspel och tornur. En del av arbetstiden läggs i verkstaden i Harlösa, men den största delen är som resemontör till kyrkor som sträcker sig från Skåne till Stockholm med övernattning. Företaget står för bil i arbetet.
Traktamenten utgår för varje övernattning i arbetet.

Det finns möjlighet att styra sina arbetstider genom att jobba mkt då man jobbar ute och ta ledigt då man önskar. Fredagar slutar vi alltid 14:30.

Branschen är inte konjunkturkänslig så som tex bygg eller verkstadsindustrin.

Arbetet kräver god förmåga att arbeta
självständigt.

Krav: B körkort. Behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet av verkstadsarbete och svetsning är en fördel samt intresse/ kunskap inom tekniskt arbete.

Då arbetsuppgifterna för denna tjänst är fysiskt ansträngande är en god fysik ett krav liksom gymnasiekompetens och goda kunskaper i det svenska språket.

Inga övriga erfarenheter krävs då internutbilning kommer ske.

Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har en problemlösande och serviceinriktad framtoning gentemot dina kollegor och kunder. Du arbetar strukturerat och självständigt.

Som person är du driftig, serviceinriktad och inte rädd för att ta i.

Idag är vi 3 personer som jobbar ute/ i verkstaden och 1 person på kontoret. Vi är nu i stort behov av en person till då vi utökar verksamheten. Så tveka inte att söka, kanske är just du den vi söker.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanskaklockgjuteriet.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.skanskaklockgjuteriet.se