Hoppa till innehåll
Skånska klockgjuteriet AB logotyp

Snickare/ verkstads arbetare/ resemontör/ e

Publiceringsdatum
28 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Snickare/ Verkstadstekniker/resemontör/elektriker/svetsare eller person med annan lämplig bakgrund sökes för tillverkning och underhåll av kyrkklockor, klockspel och tornur. En del av arbetstiden läggs i verkstaden i
Harlösa, men den största delen är som resemontör till kyrkor som sträcker sig från Skåne till Sundsvall med övernattning. Företaget står för bil i arbetet.
Traktamenten utgår för varje övernattning i arbetet.

Det finns möjlighet att styra sina arbetstider genom att jobba mkt då man jobbar ute och ta ledigt då man önskar. Fredagar slutar vi alltid 14:30.

Branschen är inte konjunkturkänslig så som tex bygg eller verkstadsindustrin.

Arbetet kräver god förmåga att arbeta
självständigt.

Krav: B körkort. Behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet av verkstadsarbete och svetsning är en fördel samt intresse/ kunskap inom tekniskt arbete.

Då arbetsuppgifterna för denna tjänst är fysiskt ansträngande är en god fysik ett krav liksom gymnasiekompetens och goda kunskaper i det svenska språket.

Inga övriga erfarenheter krävs då
internutbilning kommer ske.

Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har en problemlösande och serviceinriktad framtoning gentemot dina kollegor och kunder. Du arbetar strukturerat och självständigt.

Som person är du driftig, serviceinriktad och inte rädd för att ta i.

Idag är vi 4 personer som jobbar ute/ i
verkstaden och 1 person på kontoret. Vi är nu i stort behov av en person till då vi utökat verksamheten. I bolaget ingår Bergholtz klockservice AB.

Så tveka inte att söka, kanske är just du den vi söker.
Skånska klockgjuteriet AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 april 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.skanskaklockgjuteriet.se