Hoppa till innehåll
Orkla Foods Sweden logotyp

Livsmedelsoperatör, P-hallen

Ansök nu
Job description:

Till vår produktionsanläggning i Eslöv och Potatishall skaleriet, söker vi nu två operatör för tidsbegränsad anställning med tillträde omgående. Tjänsten är för närvarande förlagd till 3-skift på heltid, 38 timmar/vecka.

Arbetsuppgifter
Som operatör på potatishallen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
  • Medverka till att produktion och rengöring utförs enligt gällande rutiner och regelverk.
  • Kontrollera kvalitet och processparametrar.
  • Medverka i arbetet inom EHS och Kvalité.
Profile description:

Kvalifikationer
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som operatör inom livsmedelsindustrin och som tycker om att arbeta självständigt. Du samarbetar bra med andra och trivs med ett fysiskt arbete. Vidare bör du vara tekniskt intresserad och ha datavana.

Som person arbetar du på ett systematiskt sätt och förstår vikten av god kommunikation och samarbete med såväl kollegor som underhållspersonal. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och därför ser vi gärna att du har ett naturligt engagemang för förbättringsarbete, arbetsmiljö- och säkerhetsarbete samt driv och vilja till att utvecklas.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Kontaktperson och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nergiz Savayidis produktionsledare P-hallen Process, på telefon 07054412128. Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka därför in din ansökan så fort som möjligt Du ansöker via www.orkla.se

We offer:

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare