Teamledare sökes till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv

Teamledare sökes till Saint-Gobain Sekurit i Eslöv

Vårt erbjudande

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom produktion som maskinoperatör? Är du tekniskt intresserad? Känner du dig bekväm med att leda andra? Då kan du vara stjärnan vi söker!

Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen) i Eslöv söker vi nu driven och engagerad teamledare. Tjänsten är förlagd på 3-skift och är en heltidstjänst.

På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras och tillverkas glasrutor som sedan används inom fordonsindustrin. Företaget har mer än 90 års erfarenhet av bilglasproduktion och med högautomatiserad tillverkningsprocess kan de leverera färdiga produkter till stora fordonstillverkare så som Volvo, Volkswagen, Skoda, Ford, Jaguar, och många fler.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar aktivt tillsammans med övriga medarbetare för att säkerställa att maskinerna når de mål som sätts upp, alltid i enlighet med gällande säkerhetsföreskrifter och med rätt kvalitet. Tillsammans med ditt team genomför du löpande kontroller i processerna och säkerställer att även de genomför sina kontroller. Du arbetar med stöd av supportteamet, vilket innefattar arbetsledare, tekniker och produktionschef.

Som arbetande teamledare har du inget formellt personalansvar men rollen innebär samordning av maskinteamet och det är därför viktigt att du har erfarenhet och/eller fallenhet för att leda, utbilda och delegera. Du planerar löpande bemanningen på ditt skift tillsammans med övriga supportteamet och ser till att rätt person är på rätt plats efter rådande förutsättningar.

Du är inte främmande för att själv delta i arbetet när behov för detta uppstår. Du agerar i sådana fall enligt den prioritet som kommunicerats via våra dagliga kanaler. Det innebär att du fortfarande har ansvar för att utföra de uppgifter som är en stående prioritet.

Som teamledare ska du bland annat
 • Säkerställa att informationsflödet som bestämts följs
 • Genomföra löpande kontroller i processerna och hålla löpande avstämningar med ditt team
 • Du skapar förutsättningar för att ditt team ska lyckas med sina uppgifter genom att lyfta upp utbildningsbehov
Dina kvalifikationer
 • Erfarenhet av industri, verkstadsarbete eller någon typ av producerande verksamhet. Förståelse för hur en produktion fungerar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Möjlighet att arbeta skift, och flexibilitet kring arbetstider då skiften kan komma att ändras med tiden
 • Goda datorkunskaper
 • Erfarenhet av ledarskap i arbetet
 • Bra tekniska kunskaper
  Om oss

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

  Att jobba på Jobandtalent

  På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Område Eslöv
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (19 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är den globalt snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Företaget startades år 2009, omsätter 2 miljarder och har 6000 medarbetare i Sverige. Jobandtalent är verksamma på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika, huvudkontoret finns i Madrid.