Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Erfarna motviktsförare sökes till Sekurit i Eslöv

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Till vår kund Sekurit (en del av Saint-Gobain koncernen) i Eslöv söker vi nu drivna och engagerade truckförare.

På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras och tillverkas glasrutor som sedan används inom fordonsindustrin. Företaget har mer än 90 års erfarenhet av bilglasproduktion och med högautomatiserad tillverkningsprocess kan de leverera färdiga produkter till stora fordonstillverkare så som Volvo, Volkswagen, Skoda, Ford, Jaguar, och många fler.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har gedigen vana av att köra motviktstruck. Du ska kunna vara flexibel och hjälpa till där det behövs inom verksamheten.
Vår kund värdesätter flexibilitet, vänlighet och lojalitet så din personlighet kommer spela stor roll i denna rekrytering.

Arbetstider:
Skiftarbete i 3-skift.


Krav:

  • Truckkort för motviktstruck (B1)
  • Kan hantera och känner dig bekväm i en motviktstruck
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift
Meriterande:
  • Industrivana
  • Truckerfarenhet från andra truckar
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
Om oss

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare