Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Operatörer till Saint Gobain Sekurit

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om företaget

Saint- Gobain Sekurit i Eslöv är en världsledande tillverkare av bilglas. Företaget har nästan hundra års erfarenhet av bilglasproduktion och levererar färdiga produkter till välkända fordonstillverkare som bland annat Volvo, Volkswagen, Skoda och Ford.

Söker du efter ett långsiktigt jobb med goda möjligheter för utveckling inom företaget? Har du erfarenhet från tillverkande industri? Då kan detta vara jobbet för dig!
ARBETSBESKRIVNING

Job&Talent söker drivna och engagerade maskinoperatörer till Sekurit i Eslöv. Som Maskinoperatör är din viktigaste arbetsuppgift att hålla i gång processen så att allt rullar på och fungerar effektivt. Tillverkningsprocessen är högautomatiserad, du kommer jobba mycket med övervakning där styrning av maskinerna sker digitalt. Vissa moment i processen är mer praktiska, där arbetar du med manuell handpåläggning genom att hantera olika verktyg och syna den färdiga produkten.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Processtyrning och övervakning
 • Utföra kvalitetskontroller
 • Dokumentering
 • Arbete med 5S och förbättringsarbete
Omfattning av tjänsten
 • Arbetstider: 3-skift. Då andra skiftformer förekommer behöver du vara flexibel med arbetstiderna.
 • Anställningsform: Heltid, anställningen inleds med 6 månaders visstidsanställning
 • Uppstart: Omgående med reservation för uppsägningstid
Dina kvalifikationer
 • Erfarenhet av industri eller producerande verksamhet.
 • Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
 • Körkort och tillgång till bil
 • Truckkort A+B (meriterande)
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du vill växa i din roll och utvecklas inom företaget. Som person är du engagerad och driven, du får gärna ha några års erfarenhet från operatörsyrket sedan tidigare. Du har förmågan att ta egna initiativ, när det behövs är du flexibel och kan växla mellan olika arbetsmoment. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann då arbetet kan innehålla flera, ibland komplicerade moment.
  ANSÖKAN

  Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
  Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  OM JOB&TALENT

  Job&Talent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Job&Talent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
  Job&Talent logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  29 dec. 2023 (22 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Fler jobb från samma arbetsgivare