Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Operatörer sökes till Saint Gobain Sekurit i Eslöv

Ansök nu
ATT JOBBA PÅ JOBANDTALENT

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om tjänsten

På Saint-Gobain Sekurit i Eslöv produceras och tillverkas glasrutor som sedan används inom fordonsindustrin. Företaget har mer än 90 års erfarenhet av bilglasproduktion och med en högautomatiserad tillverkningsprocess kan de leverera färdiga produkter till stora fordonstillverkare så som Volvo, Volkswagen, Skoda och många fler. För kunds räknings söker vi drivna och engagerade operatörer.

Arbetsbeskrivning

Som operatör på Sekurit är du en viktig del i att processen rullar på och fungerar effektivt. Tillverkningsprocessen är högautomatiserad, du kommer arbeta mycket med det digitala, i kombination med vissa "hands on" moment där du behöver vara tekniskt lagt samt kunna hantera diverse verktyg.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Processövervakning
 • Styra och operera maskinerna
 • Utföra kvalitetskontroller
 • Dokumentering
Omfattning av tjänsten
 • Arbetet är förlagt på helgskift, 2- eller 3-skift. Skiften kan komma att ändras med tiden, det är därför viktigt att du är flexibel kring arbetstiderna.
 • Tjänsten är på heltid och tillsvidare (inleds med 6 månaders visstidsanställning)
 • Start omgående med reservation för uppsägningstid
DINA KVALIFIKATIONER
 • Erfarenhet av industri, verkstadsarbete eller producerande verksamhet.
 • Körkort och tillgång till bil
 • Goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt
 • Goda datorkunskaper
 • Erfarenhet av arbete inom bilindustrin eller glastillverkning (meriternade)
 • Truckkort A+B (meriterande)
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du besitter en vilja att utvecklas och växa i en roll. Du är engagerad och driven i ditt arbete och har förmågan att ta egna initiativ. Du är inte rädd för att växla arbetsupgifter och vara flexibel när det behövs. I ditt arbetssätt är du strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare