Teamleader till Sekurit i Eslöv

Teamleader till Sekurit i Eslöv

Har du tidigare ledarerfarenheter och vill lära dig en ny bransch eller har du arbetat länge inom tillverkningsproduktion och vill ta nästa steg? Nu söker vi en Teamleader till Saint Gobain Sekurits produktion i Eslöv.

Saint Gobain Sekurit tillverkar bilglas till olika bilmärken så som Volvo, Audi, Jaguar, Maserati, Volkswagen, Ford m fl. och är specialiserade på smarta rutor, I den högautomatiserade produktionen i Eslöv arbetar ca 160 personer idag och nu söker vi dig som vill bli en del av Sekurit.

Om tjänsten
Som Teamleader arbetar du tillsammans med ditt team av medarbetare för att säkerställa en effektiv och kvalitetssäkrad produktionsprocess. Du arbetar i ett tätt samarbete tillsammans med skiftledare, produktionschef och tekniker i arbetet med att planera bemanning för skiftet samt utbildning av personal. Arbetsuppgifterna är omväxlande och det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Då rollen innefattar delegerande av arbetsuppgifter och ledning av personal i kombination med att du själv deltar i arbetet är det av största vikt att du har ett prestigelöst förhållningssätt. Sekurit arbetar med ständigt förbättringsarbete och därför är det viktigt att du har ett intresse av att vara med och bidra till företagets utveckling genom olika förbättringsprojekt.

I din roll som Teamleader kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvar för teamet och arbetet som utförs
  • Underlätta kommunikation och informationsflöde mellan teamet och organisationen
  • Daglig uppföljning och support för att nå produktionsmål
  • Hantera avvikelser och ta beslut
  • Arbete vid linjerna
Tjänsten som Teamleader är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Arbetstid är förlagd till 3-skift och tjänsten är på heltid. Du kommer erbjudas en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning därefter.

Om dig
Vi söker dig med teknisk bakgrund och intresse, samt en god förståelse för processer och produktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap i arbetet sedan tidigare.
Du kommer att genomgå ett utvecklingsprogram för att lära och utvecklas i arbetet. Som teamleader har du inget formellt personalansvar men rollen innebär samordning av skiftlaget och det är därför viktigt att du har erfarenhet och/eller fallenhet för att leda, utbilda och delegera.

Vidare ser vi att du är orädd, tydlig, kommunikativ och ser problem som en utmaning. Nyfikenhet och ifrågasättande ser du som två självklara egenskaper i yrkeslivet. Du känner dig bekväm med att fatta beslut och leda andra.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk bakgrund och intresse
  • Gärna tidigare erfarenhet av ledarskap i arbetet
  • Tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teamleader, Ledare, Skiftledare, Produktion, Industri, Tillverkning, Eslöv, Adecco.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.