Servicetekniker till Disab

Servicetekniker till Disab

Är du en duktig teknisk problemlösare med en passion för fordon och teknik? Söker du just nu efter en roll med stora utvecklingsmöjligheter i ett företag som ligger i framkant? Då kanske tjänsten som Servicetekniker hos Disab är något för dig!

Om tjänsten
Som Servicetekniker kommer du att arbeta i Disabs verkstad med felsökning, akut service och förebyggande underhåll av tyngre fordon med vakuumsystem. I arbetet kommer du att läsa av elritningar samt reparera och montera konstruktioner som involverar både hydraulik och pneumatik. Du kommer att utföra service i Disabs verkstad men du kommer även åka ut för att utföra arbete på plats hos kund. I takt med att du blir mer trygg i rollen kommer du att ges mer möjligheter för resor i tjänsten då Disab har kunder, och erbjuder sin service, i hela Sverige och även i flertalet andra länder.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Felsökning
  • Läsa av elritningar
  • Service och underhåll av tyngre fordon med vakuumsystem


Arbetstiderna är förlagda till dagtid och du arbetar måndag-fredag. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och därefter finns goda möjligheter till anställning direkt av Disab. Start för tjänsten sker omgående enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för fordon och mekanik. Du har goda kunskaper inom pneumatik och hydraulik och är nyfiken på att lära dig mer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom liknande områden och en bakgrund som bil- eller lastbilsmekaniker är starkt meriterande.

Vidare ser vi att du är stresstålig, samarbetsvillig och självgående. Du förstår vikten av att arbeta effektivt och samtidigt behålla kvalitén för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. För att lyckas i rollen har du en stark ambition att utöka dina tekniska kunskaper. Kanske har du en utbildning från ett praktiskt gymnasium med inriktning mot exempelvis fordon/transport och söker en roll där du kan utvecklas långsiktigt.

Viktigt för tjänsten är:

  • Tekniskt intresse
  • Kunskap inom hydraulik och pneumatik
  • Stresstålig och självgående
  • Tala och förstå svenska obehindrat
  • B-körkort
  • C-körkort är meriterande men inget krav


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Disab
Sedan 1976 har DISAB varit ledande inom utveckling och tillverkning av vakuumsystem för industrin. Med innovativa lösningar hjälper de sina kunder att suga, transportera, gräva upp eller återvinna löst material med hjälp av vakuumlastare, vakuumenheter eller skräddarsydda industriella vakuumsystem. Du hittar deras bas i Vallentuna och Eslöv, men deras produkter finns över hela världen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Sjölin via ida.sjolin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Fordon, Industri, Verkstad, Pneumatik, Elektronik, Hydraulik, Disab, Vakuumsystem, Adecco, Malmö, Eslöv

Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.