Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Operatör till Saint Gobain Sekurit

Ansök nu

Är du noggrann, har ett öga för detaljer och är intresserad av att arbeta inom produktion? Hos vår kund i Eslöv kommer du att arbeta med tillverkning till fordonsindustrin.

Om tjänsten
Som Operatör hos Saint Gobain Sekurit kommer du köra, övervaka och säkerställa den automatiska processen utifrån kund- och maskinspecifikationer. Processen har höga kvalitetskrav och arbetsuppgifterna är utmanande, omväxlande och med utvecklingsmöjligheter för rätt person. Du ansvarar också för att produktionen fungerar väl och effektivt. Som Operatör innefattar rollen även att delta i olika förbättringsprojekt för att bidra till företagets utveckling.

Arbetstiderna är förlagda till 3-skift eller helg-skift med start enligt överenskommelse. Detta är en heltidstjänst och du kommer att bli anställd som konsult hos Adecco.

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Styra och operera maskinerna
- Övervaka tillverkningsprocessen
- Kvalitetskontrollera process och produkt
- Delta i förbättringsprojekt

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som operatör eller liknande inom produktion eller industri och att du har stort intresse och vilja att lära och utvecklas. Tempot kan ibland vara högt och uppgifterna många, därför är egen personlig drivkraft, målmedvetenhet, engagemang och förmåga att jobba självständigt under eget ansvar viktigt då du opererar linjen själv.
Vidare är du orädd, noggrann och tycker om utmaningar och problemlösning.

Viktigt för tjänsten:
- Att du kan arbeta skift
- Tidigare erfarenhet som operatör eller motsvarande inom produktion eller industri
- Robotvana och god datorvana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort B1 och B3 är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Konsultrollen är ambulerande vilket innebär att du kan få chans att jobba hos olika kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och erbjuder dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Urval sker löpande och du skickar in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan du ansöker direkt genom systemet.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alexandra Hjerdt via alexandra.hjerdt@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Maskinoperatör, Processoperatör, Montör, Industri, Produktion, Truckkort, Skift, Eslöv, Adecco

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare