Montör till kund inom Fordonsindustrin i Eslöv

Montör till kund inom Fordonsindustrin i Eslöv

Har du ett intresse för fordon och teknik? Vill du bli en del av ett företag som ligger i framkant och som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter? Då kanske du är rätt person för tjänsten som Montör hos ett företag inom Fordonsbranschen i Eslöv!

Om tjänsten
Som Montör kommer du att arbeta i en produktion med att montera konstruktioner till tyngre fordon med vakuumsystem. Du kommer att läsa ritningar och arbeta med konstruktioner där hydraulik, pneumatik och el samverkar. Arbetet utförs i team om två personer och du kommer att tilldelas ett ansvarsområde i monteringskedjan. Utöver monteringsarbete är både travers- och truckkörning med motviktstruck också en del av arbetet.

I din roll som Montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

  • Montering utifrån ritning
  • Travers- och truckkörning


Arbetstiden är förlagd till dagtid och du arbetar måndag-fredag. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och därefter finns goda möjligheter till anställning direkt av vår kund. Start för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för fordon och mekanik. Med fördel har du tidigare arbetat som reparatör eller mekaniker, gärna i en miljö med lastbilar eller andra tyngre fordon. Eftersom arbetet till stor del involverar hydraulik, pneumatik och el är det starkt meriterande med kunskap inom dessa områden.

Vidare ser vi att du är självgående, ambitiös och nyfiken. Du arbetar strukturerat även under stress och du har en stark vilja att lära dig mer om branschen. Kanske har du en utbildning från ett praktiskt gymnasium med inriktning mot exempelvis fordon/transport och söker en roll där du kan utvecklas långsiktigt.

Viktigt för tjänsten är:

  • Tekniskt intresse
  • Erfarenhet av arbete med tunga fordon
  • Traverskort och truckbehörighet för motviktstruck
  • B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida Sjölin via ida.sjolin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör, Fordon, Industri, Produktion, Pneumatik, Elektronik, Hydraulik, Vakuumsystem, Adecco, Malmö, Eslöv

Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.