Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Logistikoperatör till Saint Gobain Sekurit

Ansök nu

Nu söker vi på Adecco två Logistikoperatörer till Saint-Gobain Sekurit som kommer bli en del av deras team på Supply Chain!

Om tjänsten
I rollen som Logistikoperatör kommer du att arbeta på deras lager med bland annat godshantering, dokumentation, hantering av reklamationer och vara drivande i förändringsarbete. Du kommer att vara en del av ett team på 10 personer och du kommer att arbeta inom samtliga av teamets arbetsområden. I rollen som Logistikoperatör kommer dagarna att se olika ut då ditt arbete kommer ske i nära samarbete med kunder och deras efterfrågan.
Du kommer att hantera och arbeta med glas både innan och efter behandling, lossa och lasta varor, hantera och kommunicera med kunder gällande reklamationer. Med tiden kommer du att ansvara för dessa uppgifter samt transportkommunikationen till och från produktionen. I rollen kommer du att rapportera till Logistic Manager.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på ett år med start omgående.

Om dig
För att trivas i rollen är det betydelsefullt att du är ansvartagande, hjälpsam och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har lätt för att samarbeta, är initiativtagande och ödmjuk som person. Du söker långsiktighet och ansvar i din roll samt drivs och motiveras av förändringsprojekt.

Viktigt för tjänsten är:
- Godkänd gymnasieutbildning.
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom lager och logistik.
- Truckkort B1 samt erfarenhet av att köra motviktstruck.
- Traverskort samt erfarenhet.
- Körkort B.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i Office paketet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 12 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Konsultrollen är ambulerande vilket innebär att du kan få chans att jobba hos olika kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och erbjuder dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Urval sker löpande och du skickar in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan du ansöker direkt genom systemet.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Alexandra Hjerdt via alexandra.hjerdt@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistikoperatör, Operatör, Logistik, Produktion, Eslöv, Adecco

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare