Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lageroperatör till Saint Gobain Sekurit i Eslöv

Har du erfarenhet av arbete inom lager och logistik och vill ta dig an en ny spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en ansvarstagande roll med varierande arbetsuppgifter? Då bör du söka rollen som Logistics Operator till Saint Gobain Sekurit i Eslöv!

Saint Gobain Sekurit tillverkar bilglas till olika bilmärken så som Volvo, Audi, Jaguar, Maserati, Volkswagen, Ford m fl. och är specialiserade på smarta rutor. I den högautomatiserade produktionen i Eslöv arbetar ca 160 personer idag och nu söker vi dig som vill bli en del av logistikavdelningen på Sekurit.

Om tjänsten
Rollen som Logistics Operator är en ny roll på lagret som kommer att innefatta allt ifrån godshantering, dokumentation, hantering av reklamationer och vara drivande i förändringsarbete. Du kommer att vara en del av ett team på 10 personer och du kommer att arbeta inom samtliga av teamet arbetsområden.

I rollen som Logistics Operator kommer dagarna att se olika ut då ditt arbete kommer ske i nära samarbete med kunder och deras efterfrågan. Du kommer att hantera och arbeta med glas både innan och efter behandling, lossa och lasta varor, hantera och kommunicera med kunder gällande reklamationer. Med tiden kommer du att ansvara för dessa uppgifter samt transportkommunikationen till och från produktionen. För jobbet krävs traverskort samt erfarenhet av att köra travers.

Tjänsten som Logistics Operator är en heltidstjänst där du till en början kommer bli anställd som Konsult via Adecco. Efter en 6 månaders visstidsanställning som konsult finns goda möjligheter till förlängning. Arbetet är i regel förlagt dagtid kl. 7-16 måndag till fredag och du ska vara flexibel till att ändra detta vid enstaka dagar eller vid behov.

Om dig
I och med att rollen som Logistics Operator är en ny roll på Sekurit söker vi dig som vill utvecklas med rollen. Du söker långsiktighet och ansvar i din roll samt drivs och motiveras av förändringsprojekt. Som person är du hjälpsam, initiativtagande och ödmjuk. Du ska hantera både svenska och engelska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i Office-paketet. Eftersom tjänsten innefattar godshantering är truckkort B1 ett krav.

Viktigt för tjänsten är:
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Truckkort (B1)
- Körkort B
- Traverskort

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Konsultrollen är ambulerande vilket innebär att du kan få chans att jobba hos olika kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och erbjuder dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Urval sker löpande och du skickar in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan du ansöker direkt genom systemet.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Lagermedarbetare, Truckförare, Travers, Saint Gobain Sekurit, Industri, Produktion, Truckkort, Skift, Eslöv, Adecco

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare