Innesäljare inom VA till Viacon

Innesäljare inom VA till Viacon

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en stabil organisation med hög kompetens? Har du erfarenhet av ordermottagning/försäljning samt kunskap inom VA eller VVS? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som innesäljare hos Viacon VA!

Till Viacon VA söker vi nu en innesäljare till kontoret i Eslöv som vill vara med och utveckla och växa med organisationen. I tjänsten som innesäljare har du ett nära samarbete övriga kollegor, såsom utesäljare och innesäljare, samtidigt som du ansvarar för dina egna arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Att ta emot inkommande samtal
  • Ordermottagning
  • Att ta fram offerter
  • Driva in affärer
  • Uppföljning av projekt
Tjänsten passar dig som trivs i en organisation som präglas av kvalitet och lagkänsla och där man hjälps åt för att nå bästa resultat.

Krav på person

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av kundnära arbeten exempelvis försäljning eller ordermottagning. Det är meriterande med erfarenhet från mark-, anläggning- och entreprenadföretag eller närliggande branscher. För att lyckas i rollen som innesäljare krävs vidare att:
  • Du arbetar kundorienterat för att skapa goda relationer
  • Du är som person strukturerad och ordningsam
  • Du har lätt för att samarbeta och lära dig nya arbetsuppgifter
Vi ser att du som söker är en kommunikativ person som kommunicerar på svenska obehindrat i tal och skrift. Du har även god datorvana.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.00-16.00
Plats: Eslöv

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 9 dec (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viacon VA startade för över 20 år sedan och omsätter idag över 350 miljoner kronor om året. Viacon VA erbjuder VA-produkter såsom rör, rördelar, pumpar, brunnar, betäckningar, ventiler, kopplingar med mera samt geotekniska produkter för användning i små och medelstora anläggningsprojekt. Vi finns idag på 8 orter i Sverige med omkring 80 anställda. Sedan hösten 2017 är Viacon VA är en självständig affärsenhet inom Ahlsell Sverige AB. Med egna europeiska leverantörer samt hela Ahlsells lager/logistik i ryggen står vi starka på den svenska marknaden. Läs mer på http://www.viaconva.se/

Sökord: Innesäljare, säljare, ordermottagning, projekt, VA, VVS