Mötesbokare till Villalarm i Mellanskåne AB

Mötesbokare till Villalarm i Mellanskåne AB

Mötesbokare

Nu ska vi utöka vårt framgångsrika säljteam hos vår franchisetagare Villalarm i Mellanskåne som har sitt kontor i Eslöv. Vi marknadsför och säljer marknadens smartaste inbrott- och brandkoncept till privatpersoner. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett Verisure-larm någonstans i världen. Kom med oss och hjälp till att hålla den takten!

I rollen som mötesbokare:
  • Arbetar du med att avlasta företagets fältsäljare med mötesbokningar hos potentiella kunder.
  • Använder du telefon som ditt främsta arbetsverktyg.
  • Har du en central roll i arbetet med att öka företagets försäljning.
För att du ska bli framgångsrik hos oss tror vi att du:
  • har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med mötesbokning eller försäljning över telefon.
  • social och trivs med att prata med nya människor.
  • självgående med förmågan att arbeta under eget ansvar.
  • resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.
Våra anställda erbjuds:
  • en attraktiv lönemodell.
  • goda karriärsmöjligheter inom organisationen.
Som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering.

Låter detta intressant?
Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV senast 2019-01-19. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ylva Larensson på telefon 0733 - 35 29 30 eller mail ylva.larensson@verisure.se.

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 12 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.