Servicetekniker till Tangra AB

Servicetekniker till Tangra AB

Är du redo för nästa steg i din karriär? Är du en tekniker som trivs med variation och många kontakter i arbetet? Vill du vara med och påverka, utveckla samt ta mycket ansvar i en roll som Servicetekniker? Då är den här rollen rätt för dig! Tangra AB tillsammans med sitt dotterbolag Fagon AB letar nu efter en resande Servicetekniker som vill vara med och driva företaget framåt. Du erbjuds en roll med mycket frihet under ansvar där din utveckling ligger i fokus.

Om tjänsten
Tangra AB tillsammans med dotterbolaget Fagon AB förstärker nu sin organisation med en resande Servicetekniker som vill vara med och utveckla företaget framåt. Du ansvarar för att avhjälpa serviceärende så som reparation, service och installationer av större skärmaskiner hos kunder i deras produktion som finns från Trelleborg i söder till Gällivare i norr. I rollen ingår också att utföra reparationer och service i verkstaden av svetsmaskiner, plasmaskärmaskiner mm. Utöver detta kommer du få ta ett stort ansvar för serviceaffären där du ansvarar för att driva hela kundkontakten från uppsökande kontakt, offert och in säljande av avtal, åtgärd, beställning av material, fakturering och uppföljning. När tid finns har du inga problem med att prospektera och kontakta framtida kunder.

Du utgår från Tangra AB och Fagon AB:s kontor i Eslöv och resor i Sverige förekommer med upp till 50% av din tid. Ibland förekommer arbete utanför normal arbetstid, tex på kväll eller helg. Det är givetvis viktigt med att hålla en balans mellan arbete och fritid och därför är arbetstiden i hög grad flexibel.

Tjänsten som Servicetekniker är en fast anställning med start omgående.

Om dig
För att lyckas i rollen tror vi att du har yrkeserfarenhet från tidigare inom teknisk service och gärna fältarbete. Du har också en bakgrund inom el, elektronik och ev. mekanik. Du vet hur man bygger och underhåller goda långvariga relationer med kunder och är intresserad av den ekonomiska aspekten av en verksamhet.

Vidare ser vi att du är en person som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att allt blir slutfört i tid och kostnadseffektivt. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt. Du har B-körkort och trivs med att vara på resande fot. Du tycker om att planera och styra din vardag och trivs bäst när du får träffa nya personer. I rollen som Servicetekniker pratar du med många kunder dagligen och du räds inte att ta första steget till ett samtal. Du besitter också en kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och du tar dig tid till att lyssna på kunden för att ge bästa tänkbara service.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse och erfarenhet av tekniskt arbete inom el, mekanik, automation och ev. hydraulik.
  • Grundläggande kunskaper om svetsning
  • Meriterande om du kan hantera styrprogram och diagnostikprogramvara.
  • Kunskap inom den ekonomiska aspekten av ett företag.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, kunskaper i tyska är meriterande
  • Du har körkort B
  • Meriterande med truckkort, traversutbildning och heta arbeten.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En heltidstjänst på ett stabilt företag med mycket frihet under ansvar samt omväxling i arbetet där du får jobba nära och utveckla kundsamarbeten. Det finns goda möjligheter till utökat ansvar inom affärsområdet Service på sikt. Du kommer såklart att få utbildning på Tangra AB:s produkter, både på plats på företaget i Eslöv men också hos leverantörer i Europa.

Ansök så snart som möjligt dock senast den 18 maj. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Om Tangra AB
Tangra Ab säljer högklassig verkstadsutrustning till svensk industri och svenska återförsäljare i svetsbranschen. Ven slutkunder är såklart välkomna att handla hos oss. Philip Marritt grundade Tangra AB i februari 2019. Philip har innan dess varit verksam i branschen sedan 1992 och arbetat uteslutande med plasmaskärutrustningar fram till 2014. Därefter har Philip drivit olika företag som under 2019 utkristalliserade sig till att satsa heltid på bolaget Tangra AB. Tangra AB är ett ungt företag med stabila och starka relationer bakåt i tiden. Tangra AB har mångåriga relationer med kunder och leverantörer och våra samarbeten sträcker sig i många fall över 20 år tillbaka. Idag har Tangra AB 3 medarbetare. Tangra AB innehar också dotterbolaget Fagon AB som har en 35-årig historia och är en institution inom svets i Eslövs trakten.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736-847270 alternativt Matilda.Nilsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Resande servicetekniker, Tekniker, El, Mekanik, Teknik, Eslöv, Tangra AB, Adecco, Malmö, Skåne
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.