Vi söker medarbetare till IT Servicedesk i Eslöv!

Vi söker medarbetare till IT Servicedesk i Eslöv!

Har du ett stort intresse för IT och teknik? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller servicedesk? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Smurfit Kappa är en världsledande leverantör av pappersbaserade förpackningar med verksamhet i 23 länder i Europa och 12 länder i Nord-, Latin- och Sydamerika. Deras erfarenhet och expertis skapar nya möjligheter för deras kunder och de utvecklar hela tiden sin förpackningsdesign och innovationer för att tillhandahålla ett optimerat utbud och förpackningsmaterial.

Å Smurfit Kappas vägnar letar vi nu efter en medarbetare till deras IT Servicedesk på kontoret i Eslöv. I denna tjänst kommer du ta emot ärenden genom telefon och sedan ansvara över dessa från start till mål. Exempel på ärenden kan vara felsökning, behandla beställningar och andra tekniska problem som kan uppstå. De som ringer in är medarbetare som jobbar i Sverige och Norge.

Detta är en heltidstjänst med start i slutet av augusti. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos Smurfit Kappa. Servicedeskens öppettider är 7.15-17.00 och dina arbetstider kommer ligga där emellan 8 timmar per dag, efter överenskommelse, måndag till fredag.

Detta söker vi:
  • Du har ett stort intresse och god förståelse för IT och teknik.
  • Du har en it-bakgrund eller studerar inom området, till exempel IT, teknik eller systemvetenskap.
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta på servicedesk eller kundtjänst och har en god förmåga att hantera och bemöta människor.
  • Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.
Vi ser att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och har god förmåga att arbeta enligt fastställda rutiner och mallar. Det är viktigt att du har ett hjälpsamt och lösningsfokuserat arbetssätt. Som person beskriver du dig själv som ambitiös, flexibel och positiv.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Helpdesk, Servicedesk, IT, Support, Teknik

Sökord: Helpdesk, Servicedesk, IT, Support, Teknik
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com