Butikssäljare Specsavers Eslöv

Butikssäljare Specsavers Eslöv

Kom och jobba med oss!

Vi söker en driven säljare till Specsavers i Eslöv för att ersätta en befintlig tjänst. Vi söker dig som brinner för service och mötet med kunden. Du är hjälpsam och kundorienterad och förstår att försäljning och omgivning påverkas av din inställning och drivkraft. Du är en positiv, engagerad och ansvarstagande person som ser till att saker och ting blir gjorda med kvalitet.

Dina uppgifter som säljare kommer främst handla om att visa glasögon, lägga beställningar, lämna ut glasögon, justera glasögon, laga och serva glasögon och göra förtest innan synundersökning.
Du kommer alltså jobba både med service och behovsinriktad rådgivning och försäljning. Vi ser gärna att du har jobbat med service och har kassavana, övrig kunskap kommer du att få i butik och genom utbildning.

Ett av våra viktigaste mål är att butiken ska hålla en hög servicenivå, vara trevlig och attraktiv för våra kunder. Ditt viktigaste ansvar är att varje besök i vår butik leder till en positiv upplevelse för våra kunder och att de får ett personligt och varmt bemötande.

För att trivas i rollen som säljare se vi att du har ett stort intresse av försäljning och service. Vi erbjuder dig ett roligt jobb med omväxlande arbetsuppgifter och du får en utvecklande arbetsplats med stor möjlighet att utbilda dig vidare inom yrket.
Vi ger stor frihet i arbetet och möjligheten vara en del i ett härligt team!

Tjänsten är heltid. Rekrytering sker löpande.

Maila ditt CV och personligt brev till: pernilla.svedberg@specsavers.se
Vi ser fram emot att ha dig i vårt team!

Med vänlig hälsning
Pernilla Svedberg
Mer info
Kontaktperson Pernilla Svedberg
Telefon +46 (0)70 966 1225
Email Mejla Pernilla Svedberg
Område Eslöv
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.specsavers.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2020 (12 dagar kvar)