VD / Godsförvaltare

VD / Godsförvaltare

Kort om tjänsten

Som VD på Skarhults Gods norr om Lund, får du en chans att leda och utveckla ett modernt lantbruk i anrik och dynamisk miljö. Vi söker dig med erfarenhet av lantbruk och godsförvaltning som vill jobba med operativ och strategisk ledning i ett motiverat arbetslag.

Sökord: godsförvaltare, lantmästare, gårdsmästare, agrar, jordbruk, farming, växtodling, spannmål, äggproduktion, SLU, lantbruksuniversitet

Om verksamheten

Skarhult gods strax norr om Lund är ett familjeföretag som drivs i femte generationen. Jordbruket består av 1175 hektar växtodling varav 55% ekologiskt. De senaste 20 åren har godset gått från klassisk spannmålsgård till nytänkande lantbruksföretag inom grön energi, ekoodling, äggproduk¬tion, gårdsbutik och bostäder.

Skarhult har blivit känt över södra Sverige genom uppmärksammade utställningar på Skarhults slott, ett av Sveriges bäst bevarade renässansslott.
Läs mer på www.skarhult.se

Mer om tjänsten

Vi söker nu en erfaren och dynamisk vd som ansvarar för den dagliga driften av Skarhult gods. Här får du leda ett modernt jordbruk där dina gröna fingrar är en stor del av framgången. Du får stor frihet att driva verksamheten efter eget huvud och ser till att personalen är ett välfungerande team. Du rapporterar till styrelsen och har i den ett stabilt bollplank.

Du ansvarar också för skötsel av fastighetsbe¬stånd, park och kulturarv. Jordbruket har 8 heltidsanställda och lika många tillkommer under högsäsong. På godset finns bostad för dig och din familj i anrik miljö.

Din profil

Du är en erfaren godsförvaltare, van vid lönsamhetsansvar och ekonomisk styrning. Du är utbildad lantmästare, agrar¬ ekonom eller gårdsmästare. Vi erbjuder dig en dynamisk position på ett av Sveriges mest nytänkande jordbruksföretag.

Vid frågor, ring ägare Carl Johan von Schwerin på 0706 440098 eller styrelseordförande Fredrik Janson på 0706 177170. Vi be¬handlar varje ansökan konfidentiellt.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 19 mars. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708 121121
Område Eslöv
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (18 dagar kvar)