Redovisningsekonom till Eslövs Bostads AB

Redovisningsekonom till Eslövs Bostads AB

Eslövs Bostads AB, ebo, är ett bostadsföretag som äger, förvaltar och utvecklar knappt 2 500 bostäder i Eslövs kommun. Vi erbjuder ett tryggt boende med god standard och hög service. Våra fastigheter finns i kommunens alla tätorter. Vår strävan är att kunna erbjuda ett boende med valfrihet för alla. Samtliga bostäder erbjuds med hyresrätt.

Redovisningsekonom
I din roll som redovisningsekonom kommer du i nära samarbete med medarbetare inom fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift att arbeta brett med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi och redovisning. Du kommer att arbeta med såväl löpande redovisning som skattedeklarationer, projektredovisning, verksamhetsuppföljning och budgetarbete.

I samband med semester och annan frånvaro av ordinarie personal kommer rollen att ha backup-ansvar för reception och leverantörsfakturahantering. Du kommer att ingå i ekonomiavdelningen på 3 personer och rapportera till bolagets ekonomichef.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Projektredovisning
  • Säkerställa bolagets hela momshantering
  • Rapporteringar
  • Kontoavstämningar
  • Skattedeklarationer avseende moms och löner
  • Deltaga i budgetarbete
  • Fastighetsdeklarationer, statistikrapportering SCB
  • Anläggningsregister
  • Backup i reception och leverantörsfakturaprocessen
Lämplig bakgrund
Vi tror att du har en högskoleutbildning eller yrkesutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från fastighetsbranschen. Du har arbetat brett med redovisning och har goda kunskaper och erfarenhet av allt från löpande bokföring till att ha medverkat vid bokslut. Tidigare erfarenhet av arbete med momshantering på ett fastighetsbolag/bostadsbolag är meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du också har erfarenhet av Visma Control.

Vem är du?
Du är en självständig och prestigelös person med ett strukturerat arbetssätt som trivs med att arbeta i en mindre organisation. Som person är du positiv och flexibel och har lätt att skapa förtroende i samarbetet med andra. Du tar dig gärna an en stor variation av arbetsuppgifter och brinner för att leverera kundservice och kvalitet.

Ansökan
I denna rekrytering har Eslövs Bostads AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 200223.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.