AD Butik Eslöv söker Utesäljare / Fältsäljare

AD Butik Eslöv söker Utesäljare / Fältsäljare

AD Butik Eslöv fortsätter den positiva trenden och söker nu en driven utesäljare.

Som utesäljare arbetar du affärsmässigt och lösningsorienterat där din butiks långsiktiga kundrelation, uppföljning och support väger tyngst för att lyckas över tid. Du ansvarar tillsammans med butikschefen för planering, utveckling och efterlevnad av relation med befintliga och nya kunder.

Som person är du engagerad, strukturerad och har ett intresse för branschen vi verkar i. Du är affärsdriven och har förmågan och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning i liknande roll sedan tidigare. Gärna inom Automotive/fordonsbranschen.

I det dagliga arbetet kommer du att ställas inför en mängd olika frågeställningar och problem att lösa vilket gör att du behöver vara flexibel, ansvarstagande, lösningsorienterad och ärlig för att trivas i rollen.
Du har förmåga att planera dina dagar för att få ut maximalt resultat samt sätter stort värde i och drivs ett väl utfört arbete och nöjda kunder.

Det är också viktigt att du har förmågan att driva en affär eller ett projekt från start till mål, oavsett uppdragets storlek.

Då du kommer att ha täta kontakter med kunder, den interna organisationen, leverantörer etc. behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du behöver också vara bekväm i olika datamiljöer och har lätt att lära dig system och program.

B körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbetet i ett företag där du får möjlighet att vara med på en tillväxtsresa tillsammans med bra kollegor och ett växande varumärke.

Låter detta som något för dig? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 31 Juli. Till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Peco Milenkovski på peco.milenkovski@adbildelar.se.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.adbildelar.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD Sverige är en inköpsorganisation som ingår i AD koncernen och som i första hand tillhandahåller reservdelar och tillbehör till fordonsbranschen, olja och smörjmedel. Organisationen AD finns med butik eller verkstad på ca 184 orter runt om i Sverige. En av butikerna är den centralt ägda butiken i Stenungsund.

I Varberg finns de centrala funktionerna Inköp, Ekonomi, IT, Försäljning & Marknad samt företagsledning och AD Centrallager finns lokaliserat i Jönköping med 45 500 kvm lageryta.

AD Sverige är sedan 1992 medlemmar av den internationella organisationen AD International. (www.adi.be) som finns representerade i 40 länder och på över 2500 platser. Med det internationella samarbetet, har AD en profil för såväl den svenska marknaden som för den europeiska. Detta skapar förutsättningar för utveckling samt en trygghet för AD Butik & Bilverkstad även i framtiden.