En driven IT-tekniker sökes

En driven IT-tekniker sökes

Som IT-tekniker hos oss kommer du jobba i en konsultroll med IT-drift/support på plats hos kund eller på distans. Kunderna har mestadels Windows klienter och Windows servrar. Därför är det viktigt att du har goda kunskaper om Active Directory, nätverk och kringutrustning. Linux är meriterande. Arbetet kräver mycket kundkontakt både på plats hos kund och via telefon vilket kräver att du har god servicevana och kan göra dig förstådd hos kunder. B-körkort är ett krav.

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet inom yrket med goda kunskaper gällande felsökning och problemlösning. För att lyckas hos oss behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt, ansvarstagande och släpper aldrig ett uppdrag. För att passa in i vårt gäng tror vi också att du är generellt teknikintresserad och har en positiv inställning till nya utmaningar.

Utöver ovanstående behöver du ha goda kunskaper i såväl tal som skrift i både svenska och engelska.

Skicka din ansökan med CV till jobb@provectus.se
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://provectus.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Provectus är en bred kunskapsleverantör av IT-lösningar med medarbetare som har lång erfarenhet på områden som drift, service, support, applikationsutveckling, integration, utlokalisering och hosting.