Erfaren truckförare till Eslöv

Erfaren truckförare till Eslöv

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Nu söker vi dig med erfarenhet av truckkörning till kund en av våra kunder i Eslöv.
Arbetsuppgifterna består av plock och pack, truckkörning med förflyttning/påfyllnad av gods till operatör samt en del lastning och lossning av gods med främst motviktstruck B1 över 4,5ton. Det krävs stor noggrannhet och försiktighet i hanteringen av dessa produkter kombinerat med högt tempo.

Krav:
  • Truckkort (Kunskap motviktstruck 4,5tons)
  • Datavana då du i arbetet tar ut order och rapporterar i kundens datasystem.
  • Kunna arbeta heltid i skift
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • B-körkort
Meriterande:
  • Lång erfarenhet av truckkörning
Vem är du?

Som person ser vi att du arbetsvillig och trivs med flexibla arbetsuppgifter och tider. Du är inte rädd för att hugga i eller bli smutsig i ditt arbete. Då det kan förekomma tunga lyft så ser vi en fördel i att du inte har några fysiska skador som hindrar eller försvårar ditt arbete. Som person är du flexibel, noggrann och har lätt att jobba mot uppsatta mål. Du har viljan och driv att alltid överträffa våra kunders förväntningar.
Vidare ser vi att du är en driven och positiv person som har lätt att samarbeta med andra.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!