maskinoperatör inom livsmedel

maskinoperatör inom livsmedel

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en erfaren maskinoperatör inom livsmedelstillverkning. Du kommer bli upplärd, men det är viktigt att du har arbetat med liknande tidigare för att förstå processen bättre. Arbetet kräver noggranhet och att du klarar av tempo.

Antingen kommer du bara arbeta förmiddag eller bara kväll beroende på vilket skift du hamnar i .

För rätt person finns det bra möjlighet att få anställning direkt hos kunden efter en viss tids inhyrning.

Utbildning
utbildning inom livsmedelstilverkning som maskinoperatör
Behöver kunna svenska i tal och skrift för att kunna dokumentera.

Erfarenhet
ja

Personliga kvalifikationer
engagerad

Lön och anställningsvillkor
gällande kollektivavtal.

Ansökan
vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du söker snarast.

Startdatum
januari 2020
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0739-600338
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.