Vill du jobba kväll med orderplock och pack?

Vill du jobba kväll med orderplock och pack?

Palm & Partners söker nu orderplockare och packare som vill jobba kväll.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vår kund är en av de större leverantörerna inom lantbruksmaskiner.
Som lagerarbetare/truckförare hos kunden arbetar du med in- och utleveranser av verksamhetens produkter, packning samt plock med scanner/truck. Du kommer att vara del utav ett glatt och tight team.
Du blir anställd av oss på Palm & Partners men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Tjänsten inleds med cirka två dagars upplärning.
Vår kunds lager ligger i Eslöv och arbetstiderna är 13-23, måndag-torsdag.

Utbildning
Gärna truckkort A1-4, B1-6

Erfarenhet
Du får gärna ha erfarenhet av lager sedan tidigare, men kunden ser personligheten som det viktigaste.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, flexibel och har hög arbetsmoral. Du har lätt för att lära och inhämta ny kunskap. Du bör ha intresse för att arbeta fysiskt och i team, men samtidigt klara av att jobba självständigt. I övrigt är du utåtriktad och kommunikativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatumet. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.