Operatörer till Orkla Foods, Eslöv

Operatörer till Orkla Foods, Eslöv

Om tjänsten

I hjärtat av Skåne tillagar Orkla Foods Sverige AB mat som förenklar din vardag. Nu sökes erfarna och driva livsmedelsoperatörer till deras produktionenhet i Eslöv.

Arbetstiderna är förlagda i tvåskift med start omgående.

I din roll som Livsmedelsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Hantera kem-och högtryckstvätt i samband med rengöring
  • Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar
  • Medverka till att produktion och rengöring utförs enligt gällande rutiner och regelverk
  • Medverka i arbetet inom EHS och kvalité
  • Medverka i arbetet inom miljö, hälsa och säkerhet
Du kommer dagligen arbeta med mottagning av råvaror, uppvägning och blandning av produkter enligt recept samt kokning och blandning av råvaror. Städ av maskiner samt utrymmen i produktionslokalen är viktiga delar av arbetet.

Tjänsten som Livsmedelsoperatör är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig

För att trivas i arbetet bör du vara ordningsam och kvalitetsmedveten. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i team. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel. Du bör också ha goda kunskaper inom kvalité och hygien och erfarenhet av kemhantering är önskvärt. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Tunga lyft kan förekomma så viktigt att du trivs med fysiskt arbete. Användning av truck förekommer även i ditt dagliga arbete. Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska och kunna läsa och förstå instruktioner skrivna på svenska. Körkort är ett krav och tillgång till bil är en fördel.

Det är viktigt att din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Viktigt för tjänsten är:
  • Flexibel
  • Kvalitetsmedveten
  • Samarbetsvillig och strukturerad
  • Du behöver ha fyllt 18 år
  • Truckkort A & B är meriterande
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Orkla:
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adrian Magnusson via Adrian.Magnusson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Livsmedel, Livsmedeloperatör, Adecco, Industri, Livsmedelsproduktion, processoperatör, Eslöv, Orkla
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.