Sommarjobbare till Gröna fabriken inom Orkla Foods i Eslöv

Sommarjobbare till Gröna fabriken inom Orkla Foods i Eslöv

Job description:

Livsmedelsoperatör till Gröna Fabriken, Eslöv

Vi söker nu livsmedelsoperatörer till Gröna Fabriken under sommaren 2020. Arbetet är förlagd på 3-skift med start i juli 2020 men arbetsuppgifter, skriftformer och arbetsplats kan komma att variera. Gurksäsongen varar från v.27 t.o.m. v.38.

Arbetsuppgifter

I rollen som Livsmedelsoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
  • Medverka till att produktion och rengöring utförs enligt gällande rutiner och regelverk.
  • Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar.
  • Hantera kem och högtryckutrustning i samband med rengöring.
  • Medverka i arbetet inom hälsa, miljö och säkerhet.
Kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel och att du har goda kunskaper inom kvalitet och hygien. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Tunga lyft kan förekomma. För att vara aktuell för denna tjänst krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Det är även meriterande med truckkort.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Placering är i Eslöv på Gröna Fabriken och tjänsten är en visstidsanställning från juli t. o. m. september. Ange i din ansökan vilka veckor eller perioder du är tillgänglig, vilken typ av truckkort du har samt praktisk erfarenhet av truckkörning.

Din ansökan

Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari. Du söker via vår hemsida www.orkla.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Orkla Foods Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"