Produktionsledare till potatismos Eslöv

Produktionsledare till potatismos Eslöv

Jobbeskrivning

I Eslöv ligger en av Orkla Foods Sveriges största produktionsanläggningar. Vi tillverkar färdigmat i olika former, veganska produkter, potatisprodukter i form av djupfryst potatis och potatismos, och vi gör grönsaksinläggningar. Vi söker nu en produktionsledare till avdelning potatismos där vi producerar, blandar och packar potatismospulver till ett flertal marknader. I produktionen har vi skiftgång och tillverkning dygnet runt medan blandning och packning arbetar dagtid.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som produktionsledare så leder, coachar och utvecklar du dina medarbetare inom ditt produktionsområde och ansvarar för att uppsatta produktionsmål nås. Du har personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar för arbetsgruppen som består av 16 personer. Du ska ha förmåga att dra nytta av de förbättringsverktyg som används. Genom ett tydligt och driftsnära ledarskap samt god kommunikation skapar du delaktighet och rätt förutsättningar för dina medarbetare. Tjänsten är placerad i Eslöv och du rapporterar till Produktionschef för potatis/grönsaker.

Kvalifikationer
Vi ser att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom produktion eller tillverkande industri. Merit om du har arbetat inom livsmedelsbranschen. Du bör ha mycket god förståelse för produktionsprocesser samt stor vana och erfarenhet av att leda personal. God administrativ förmåga och stor systemvana krävs. Erfarenhet från kvalitetsarbete inom produktion är meriterande.

Ditt ledarskap präglas av en personlig trygghet som gör att du har förmåga att möta människor utifrån deras förutsättningar. Du är målorienterad, driven och van vid att nå resultat. Du är intresserad av människor och har förmåga att bygga interna och externa relationer. Genom ett arbetssätt präglat av fokus på ständiga förbättringar och med samarbete uppnår du engagemang och resultat. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Kontaktperson och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Jonas Jönsson, jonas.jonsson@orklafoods.se. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2019-12-15 via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Orkla Foods Sverige AB
Sista ansökningsdag 18 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"