Produktionsledare Eslöv

Produktionsledare Eslöv

Jobbeskrivning

I Eslöv ligger en av Orkla Foods Sveriges största produktionsanläggningar. Vi tillverkar färdigmat i olika former, veganska produkter, potatisprodukter i form av djupfryst potatis och potatismos, och vi gör grönsaksinläggningar. Vi söker nu en produktionsledare till vår nya avdelning SVEA som producerar vegansk mat.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som produktionsledare så leder, coachar och utvecklar du dina medarbetare inom ditt produktionsområde och ansvarar för att uppsatta produktionsmål nås. Du har personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar för arbetsgruppen som består av 25 personer. Du ska ha förmåga att dra nytta av de förbättringsverktyg som används Genom ett tydligt och driftsnära ledarskap samt god kommunikation skapar du delaktighet och rätt förutsättningar för dina medarbetare. Tillsammans med ditt team arbetar du mot en mer automatiserad och digitaliserad produktion. Tjänsten är placerad i Eslöv och du rapporterar till Produktionschef för SVEA och VEGA.

Kvalifikationer
Vi ser att du har utbildning på högskolenivå och gärna erfarenhet inom produktion eller tillverkande industri. Merit om du har arbetat inom livsmedelsbranschen. Du bör ha mycket god förståelse för produktionsprocesser samt stor vana och erfarenhet av att leda personal. God administrativ förmåga och stor systemvana krävs. Erfarenhet från kvalitetsarbete inom produktion är meriterande.

Ditt ledarskap präglas av en personlig trygghet som gör att du har förmåga att möta människor utifrån deras förutsättningar. Du är målorienterad, driven och van vid att nå resultat. Du är intresserad av människor och har förmåga att bygga interna och externa relationer. Genom ett arbetssätt präglat av fokus på ständiga förbättringar och med samarbete uppnår du engagemang och resultat. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Kontaktperson och ansökan

Då vi samarbetar med Badenoch & Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Pernilla Börjesson, rekryteringskonsult Badenoch & Clark, på telefon 040-602 53 56 alt via e-post pernilla.borjesson@badenochandclark.se om du har frågor om tjänsten. Du söker tjänsten via deras hemsida www.badenochandclark.se. Sista ansökningsdagen är den 2019-03-26.

Välkommen med din ansökan!

Profilbeskrivning

Se annons
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"