Processoperatör till produktionen, Gröna Fabriken

Processoperatör till produktionen, Gröna Fabriken

Jobbeskrivning

Vi söker nu livsmedelsoperatörer till Gröna Fabriken under sommaren 2019. Arbetet är förlagd på 3-skift med start i juli 2019 men arbetsuppgifter, skriftformer och arbetsplats kan komma att variera. Gurksäsongen varar från v 27 tom v.38. Behovet under sommaren kommer variera och vi kommer därför inte kunna garantera jobb varje vecka under sommaren.

Arbetsuppgifter

Som Livsmedelsoperatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
  • Medverka till att produktion och rengöring utförs enligt gällande rutiner och regelverk.
  • Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar.
  • Hantera kem och högtryckutrustning i samband med rengöring.
  • Medverka i arbetet inom hälsa, miljö och säkerhet.
Profilbeskrivning

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktion av livsmedel. Du bör också ha goda kunskaper inom kvalité och hygien. Vidare får du gärna vara tekniskt intresserad och ha datavana. Tunga lyft kan förekomma. För att vara aktuell för denna tjänst krävs kunskaper i svenska språket. Det är även meriterande med truckkort.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Placering är i Eslöv på Gröna Fabriken och tjänsten är en visstidsanställning med start juli tom september. Var vänlig att redogör i din ansökan vilka veckor eller perioder du är tillgänglig.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"