Jobbeskrivning

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två mekaniker inom underhåll, en dagtidsmekaniker med områdesansvar och en skiftmekaniker.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Arbeta med förebyggande och löpande underhåll, förbättringsarbeten, tillsyn/inspektion och reparationsarbeten.
  • Bistå organisationen med specialkompetens inom mekanikområdet.
  • Medverka i tekniska projekt och förbättringsprojekt inom underhåll.
  • Medverka till en utvecklande och säker arbetsmiljö och en driftsäker maskinpark.
Som dagtidsmekaniker tillkommer även att du ha ett nära samarbete med underhållsledare, underhållsingenjör och produktionstekniker. Du förväntas delta på möten, avstämningar och bidra till utveckling inom ditt områdesansvar.

Profilbeskrivning

Erfarenhet

Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, samt praktisk erfarenhet inom yrkesområdet. Erfarenhet av livsmedelsindustrin samt hydraulik, pneumatik, maskinbearbetning, materiallära och svetsning. Kunskap om svarvning och fräsning är önskvärt men inget krav. Vi ser också gärna att du har god datorvana. Det är i bägge tjänster meriterande är erfarenhet av underhåll av pumpar.

Personliga egenskaper

Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner och som person är du serviceinriktad och har en mycket god samarbetsförmåga med bred kompetens. Dessutom är du en självgående problemlösare som är öppen för nya idéer. Du ser möjligheter med ditt arbete är strukturerad och vill vara med och lösa uppkomna underhållsproblem samt planera för framtida underhållsinsatser. Du trivs med att arbeta såväl ensam som i grupp och har ett genuint intresse av kvalitet och att förbättra verksamheten.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 maj (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"