Sommarjobb hos Orkla i Eslöv

Sommarjobb hos Orkla i Eslöv

Sommarjobba hos Orkla i Eslöv
Äntligen har årets gurksäsong dragit igång! Det är nu gurkorna skördas och 12 hektiska och roliga veckor väntar hos Orkla i Eslöv.
Är du student och vill få möjligheten att arbeta på ett ställe som ständigt är i utveckling samtidigt som du får värdefull erfarenhet att ta med dig ut i arbetslivet, då kan du vara den vi söker!

Arbetet är varierande och du kommer få stort ansvar. Mycket av arbetet handlar om att övervaka, kontrollera och medverka i arbetet inom EHS och kvalité. Du kommer vara en betydelsefull lagspelare och för att trivas i tjänsten bör du uppskatta att arbete i en miljö där det är högt tempo, fysiskt arbete och inte är rädd för att ta i när det behövs.
Arbetstiderna är förlagt i 3-skift och säsongen förväntas pågå under 10-12 veckor med start v. 27. Säsongen som väntar hänger på sommarens väder och vind och därför behöver man vara flexibel och beredd på att arbetsveckorna kan se olika ut beroende på inflödet av gurkor.
  • Arbetsuppgifterna kan bestå utav;
  • Sortering av gurkor vid linjen.
  • Städ av maskiner samt utrymmen i produktionslokal
  • Hantera maskiner såsom start och stopp
  • Avgöra vilka prover som ska tas på utvalda produkter
  • Köra pallar med truck (om truck kort finns)
För att vara aktuell för tjänsten som säsongsarbetare hos Orkla är det viktigt att:
  • Fördelaktigt med körkort och tillgång till bil
  • Studerar eller har en annan sysselsättning på 50% och kan intyga detta
  • Kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • Din inställning och dina värderingar går hand i hand med Orklas; du är modig, inspirerande och pålitlig!
Meriterande om du har truckkort samt erfarenhet av produktion sen tidigare.

Om dig: Vi söker personer som är kvalitetsmedvetna och ordningsamma. Som person ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och strukturerad i ditt arbete.
Orkla arbetar kontinuerligt med förbättringsprocesser när det kommer till deras maskiner och livsmedelsstandard, vi ser därför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är en pålitlig lagspelare och trivs med att jobba nära ditt team. Vidare bör du vara tekniskt intresserad och ha datavana.

Kolla gärna in följande youtubefilm för att få en inblick i gurkans väg från fälten till färdig gurkburk: https://www.youtube.com/watch?v=1fxNWX_7eIY

Om Orkla: Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Gabriella Bryngemark via Gabriella.Bryngemark@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Livsmedel, Livsmedeloperatör, Adecco, Industri, Livsmedelsproduktion, processoperatör, Eslöv, Orkla, Sommarjobb, säsongsjobb, truckkort, produktion
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.