Processoperatör/underhållsreparatör till Nordic Sugar i Örtofta

Processoperatör/underhållsreparatör till Nordic Sugar i Örtofta

Vill du arbeta inom livsmedelstillverkning i en expanderande verksamhet i dynamisk miljö?

Örtofta Sockerbruk är en högt automatiserad processindustri som tillverkar socker- och foder-produkter ur sockerbetor. Vi är en livsmedelstillverkare i ständig förändring och satsar just nu stora resurser för att möta framtiden.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som processoperatör under betkampanjen d.v.s. tidsperioden september t.o.m. januari, då vi tillverkar socker- och foderprodukter ur sockerbetor. Under denna period kommer du att arbete i team med planering, styrning och driftoptimering samt utföra nödvändiga processkorrigeringar i samråd med kollegor.

I underhållsperioden d.v.s. tidsperioden februari t.o.m. augusti arbetar du som reparatör. Under denna period kommer du, tillsammans med dina kollegor, att ansvara för underhåll och förbättring av maskin- och produktionsutrustningar inom avdelningens ansvarsområde. Du kommer även att delta i projektarbeten t.ex vid investeringsarbeten och andra förändringar.

Är du den vi söker?

Du har eventuellt en processteknisk eller mekanisk utbildning, men du har framförallt ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet som operatör i tillverkande industri och grundkunskaper i underhåll av processutrustning. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av el, underhåll eller reparation. Arbetet sker i ett högt tempo, och därför tror vi att du som söker trivs med detta och att leverera kvalitet i allt du gör.

Personliga egenskaper

Du som person är flexibel och är van vid att hantera många aktiviteter samtidigt. Du är engagerad och vet hur man prioriterar arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är samarbetsvillig och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och förändringsbenäget lära dig mer om det.

Arbetets omfattning och placeringsort

Du arbetar heltid med placering i Örtofta.

Arbetstid

Ordinarie arbetstid är dagtid med möjlighet till flextid. Under betkampanjen arbetar du efter ett kontinuerligt 4-skiftschema där helg- och nattarbete förekommer.

Ansökan och information

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta Susanne Moe 0722 541154.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.