Servicetekniker till Liebherr-Sverige

Servicetekniker till Liebherr-Sverige

Om tjänsten

Nu söker vi för Liebherr-Sveriges räkning en driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner, bandkranar och grundläggningsmaskiner med placering i Eslöv.

Arbetet innebär att du är ambularande servicetekniker och träffar kunder ute på fältet för att felsöka, reparera och serva marknadens mest avancerade el-, hydraulik- och mekaniska system. Vidare så kommer du även att arbeta på anläggningen i Eslöv med att montera utrustning på nya maskiner samt att packa reservdelar för leverans till kund. Du kommer att arbeta i södra och mellersta Sverige. En hel del resor och övernattningar kommer att förekomma.

Din profil

Krav:
  • Stort tekniskt intresse för ny teknik
  • Erfarenhet av tunga fordon, entrepenadmaskiner eller skogsmaskiner
  • Erfarenhet av industrireparationer med höga krav på kvalité och precision
  • Erfarenhet av fältarbete och vana av att arbeta utomhus
  • Höga kunskaper inom elektronik, teknik och hydraulik
  • Du är flexibel och tillgänglig för att möta kundernas höga krav
  • Du är effektiv och stresstålig
  • Du har datorvana då varje arbete skall dokumenteras
  • Du har B-körkort
Vi erbjuder

En ansvarsfull position med karriärmöjligheter i ett expansivt företag. Företaget erbjuder en gedigen utbildningsplan med en grundkurs på 6-8 veckor på Liebherrs fabrik i Österrike.
Då maskinerna hör till de mest avancerade i branschen vidareutbildas teknikerna löpande på fabriken. Lön och andra förmåner efter prestation i ett modernt industriföretag.
Är du rätt person för tjänsten?

Ansökan

Vi intervjuar kandidater löpande och vill att du snarast skickar in en komplett ansökan med personligt brev och CV. Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Mikael Brnelic på telefonnummmer 0733-125160.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Liebherr-Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fyra olika serviceanläggningar. I Eslöv anpassas maskinerna till det nordiska klimatet samt enligt kundens specifika önskemål. De individuellt anpassade maskinerna säkerställer en effektiv och tillförlitlig drift.