Svenska kyrkan Eslöv söker Löneadministratör

Svenska kyrkan Eslöv söker Löneadministratör

I rollen som löneadministratör rapporterar du direkt till vår ekonomichef. Vi är en liten avdelning och servar Svenska kyrkan Eslöv med diverse administration. Du ansvarar för hantering av ca 100 löner i månaden.

Arbetet som löneadministratör är händelserikt och innefattar ett brett arbete med hela löneprocessen, månads- samt årsvis, både kollektiva- och tjänstemannalöner. Du kommer även få ansvara för rapportering av pensioner, ta fram och bearbeta statistik samt viss ekonomi och personaladministration. Du ansluter till ett trevligt och engagerat team av kollegor där man tillsammans värnar om en hög trivsel och god gemenskap på arbetsplatsen

Om Svenska kyrkan Eslöv
 • Omfattar ca 30 000 invånare varav ca 18 400 är medlemmar i Svenska kyrkan.
 • Har 17 kyrkor och 23 kyrkogårdar och ca 80 anställda.
 • Strävar efter att utveckla en organisation som bygger på öppenhet och nytänkande
 • Vår vision: Svenska kyrkan Eslöv - En samhällsaktör att räkna med.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Löne- och semesterberäkningar
 • Hantering av sjukanmälan, kontakt med försäkringskassan
 • Intyg
 • Redovisning till AMF och Försäkringskassan
 • Pension och försäkring
 • Support gällande lönefrågor
 • Löpande bokföring; kontering registrering och avstämning
Sökandes profil
Har du en bakgrund inom lön och/eller ekonomi och står redo för en ny utmaning?Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under ett par år och har en god kännedom kring hur löneprocessen ser ut. Meriterande om du har en god systemvana samt god erfarenhet av att arbeta i Excel. Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du trivs med många kontaktytor, både internt och externt.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du tillhör Svenska kyrkan och delar våra värderingar. Vidare är du strukturerad, serviceinriktad och flexibel. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office-paketet och att du är van vid att hantera administrativa stödsystem och vanligt förekommande verktyg inom området. Du har god samarbetsförmåga och är självgående i ditt arbete.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i Hogia Ekonomi/ Lön eller Flex HRM men inget krav.

Vad erbjuder vi?
Du får ett stimulerande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en organisation med sunda värderingar. Tjänsten är som utgångspunkt en 75% tillsvidareanställning men möjlighet till flexibilitet finns gällande sysselsättningsgrad. Din arbetsplats blir på Eslövs församlingsgård, Utvägen 9 i Eslöv och nära stationen med tåg och buss. Tillsättning av tjänsten är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på telefonnummer 072-6006421 alternativt via mail: info@futureandfriends.se

Ansökan
Vi strävar efter en jämn könsfördelning, ser mångfald som en styrka och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

För oss är framtiden viktig och vänskap är något vi håller högt. Vi är ett modern rekryterings- och bemanningsföretag.