Projektledare mot ventilation till stort företag i Eslöv!

Projektledare mot ventilation till stort företag i Eslöv!

Är du en driven och ambitiös person med viljan att läras och utvecklas? Drivs du av resultat och är målinriktad? Här får du chansen att ta nästa steg i din karriär och utvecklas som projektledare!

Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare hos vår kund kommer du ingå i deras ventilationsavdelning. Som Projektledare kommer dina arbetsuppgifter bestå av 50% projektledning och 50% producerande. Det vill säga att beroende på din bakgrund och kompetens kommer du även producera i projekt. Det kan vara att projektera i ÄTA-projekt, arbeta med montage, serva, underhålla etc.

Som Projektledare kommer ditt ansvar och arbete gå över hela processen, från början till slut. Här kommer du som Projektledare arbeta med inköp, resurs- och tidsplanering och utförande av projekt. Du kommer även arbeta med kvalitets- och arbetsmiljöarbete. Här gäller det med hjälp av dokumentation och uppföljning se till att projekten utförs med rätt kvalité, resurs- och tidsplan och kostnadskalkyl.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Inköp, resurs- och tidsplanering
  • Kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Budget, kalkylering och ekonomistyrning
Din profil

Som Projektledare ser vi att du är driven och engagerad. Du ska ha ett affärstänk och vara mål- och resultatinriktad. Här kommer du arbeta med kunder, leverantörer och medarbetare där du som Projektledare måste vara social, kommunikativ och serviceinriktad. Vidare ser vi att du är tekniskt intresserad, tar stort ansvar och är noggrann.

Krav:
  • 1 års erfarenhet av branschen
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:

* Mer erfarenhet

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Eslöv
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid 07:30-16:30

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en totalteknisk entreprenör- och servicepartner. Företaget levererar lösningar för nya och existerande fastigheter. De fokuserar på lösningar inom ventilation, byggautomation, kyla och rörledning.

Här får du chansen att arbeta i en utvecklande och utmanande miljö i en trygg verksamhet.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.