Junior systemförvaltare/ systemvetare till projektledande roll

Junior systemförvaltare/ systemvetare till projektledande roll

Har du en utbildning inom data/IT och vill arbeta i en projektledande roll? Vill du jobba i ett stabilt familjeföretag som erbjuder en god stämning och gemenskap? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som systemförvaltare blir din roll att driva IT-utvecklingen på företaget kopplat till en kundplattform som underlättar hantering av företagets produkter inom lottoköp och vinstuttag. Företaget har idag en grund till denna plattform med ambitiösa mål framåt för vidareutveckling. Som systemförvaltare fungerar du som ansvarig projektledare för IT-arbetet, du kommunicerar internt och externt för att sätta kravspecifikationer för uppgiften. Därefter finns möjlighet att på egen hand göra utvecklingen som krävs, alternativt koppla in underleverantörer för arbetet. Din främst uppgift är att styra arbetet och kommunicera mot kunder.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Underhåll, drift samt vidareutveckling av företagets plattform
  • Arbeta med kravställning för vidareutveckling, kontakt med underleverantörer och kunder
  • Estimera IT-arbete mot kund
  • Programmering av databas, viss frontend och API
  • Kryptering och systemintegration
Under första tiden i tjänsten kommer du få tid att lära känna företaget och med stöttning från en senior IT-konsult få sätta dig in i systemet och dess behov framåt.

Din profil

För rollen som systemförvaltare söker vi dig som trivs i en koordinerande, drivande roll med mycket kundkontakt. Du har ett brinnande intresse för IT, samt hur effektiva och användarvänliga system skapas!

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/ systemutveckling/ data
  • Svenska i tal och skrift
  • Kunskap inom databas, SQL
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Arbetstid: 8-17, möjlighet till flexibel arbetstid
Ort: Eslöv

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar inom säkerhetstryck och grafisk produktion med historia nästan 100 år tillbaka. I Eslöv arbetar 45 kollegor inom produktion och tryckeri samt supportfunktioner på kontoret. Detta är ett stabilt familjeägt bolag med stort engagemang hos medarbetare, de präglas av tradition och hög kvalitet. Företaget ser långsiktigt på personal och investeringar, och har mycket låg personalomsättning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.