Ekonomiansvarig på 75% till Eslöv

Ekonomiansvarig på 75% till Eslöv

Är du en lojal och pålitlig ekonom? Vill du jobba i ett stabilt familjeföretag som erbjuder en god stämning och gemenskap? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig arbetar du med allt från löpande bokföring till ekonomisk analys av verksamhetens bolag. Du har självständigt ansvar för stor del av ekonomiarbetet och du planerar på egen hand dina arbetsdagar. I en del arbetsuppgifter arbetar du nära tillsammans med personaladministratören.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bokslut och budgetarbete
  • Momsrapportering
  • Hantera delar av löneadministrationen
Tjänsten är på 75%, arbetstiden är flexibel. Denna tjänst ersätter en pensionsavgång. Under din första tid arbetar ni nära tillsammans för att få ett lugnt och bra övertagande av tjänsten.

Din profil

Ordning och ansvarstagande kommer naturligt för dig. Du trivs med samarbete och laganda, samtidigt som du gärna kan variera med självständigt arbete.

Skallkrav:
  • Ekonomiutbildning, minst YH
  • Minst ett års erfarenhet av redovisning/ ekonomiarbete
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskap i Visma, Microsoft Dynamic
  • Mer erfarenhet av liknande arbete
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: 75%
Arbetstid: 8-15, möjlighet till flexibel arbetstid
Ort: Eslöv

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Eslöv
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef, Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar inom säkerhetstryck och grafisk produktion med historia nästan 100 år tillbaka. I Eslöv arbetar 45 kollegor inom produktion och tryckeri samt supportfunktioner på kontoret. Detta är ett stabilt familjeägt bolag med stort engagemang hos medarbetare, de präglas av tradition och hög kvalitet. Företaget ser långsiktigt på personal och investeringar, och har mycket låg personalomsättning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.