Speciallärare och specialpedagog

Speciallärare och specialpedagog

Arbetet innebär att du kommer att stödja och undervisa elever både i grupp och enskilt. Du förväntas bidraga till utveckling av skolans lärmiljöer och möta varje elev på sin nivå. I dina arbetsuppgifter ingår kartläggning, planering, upplägg och uppföljning av det specialpedagogiska arbetet samt handledning till elever och personal. Att genomföra och analysera pedagogiska utredningar samt att upprätta åtgärdsprogram i samråd med berörda pedagoger är en del av arbetet. Du kommer att ingå i vårt elevhälsoteam och vara en viktig person i vårt förebygganade elevhälsoarbete. Vi är en organisation där medarbetarnas kompetenser tas tillvara genom samarbetet på skolan och i kommunens ämnesnätverk.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare på låg- eller mellanstadiet. Därefter har du vidareutbildat dig till speciallärare eller specialpedagog. Du har en god kunskap gällande NTF- problematik samt inom svensk- och matematikområdet. Att använda sig av digitala hjälpmedel är en naturlig del i ditt arbete. Som person är du strukturerad, flexibel, kreativ och drivande. Du har lätt för att entusiasmera samt möta barn och vuxna i olika situationer. Samarbete är en självklarhet för dig. Du kan med lätthet uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd är önskvärt.

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/ Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma support 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Wedelsbäck
Telefon 0413-64062
Område Eslöv
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Stehagsskolan är placerad mitt i byn med gångavstånd till tågstationen. På skolan arbetar lärare och pedagoger tillsammans för barnens utveckling och stimulans. Personalomsättningen på skolan är låg och präglas av ett trivsamt arbetsklimat.